Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odbornice na řeč těla o Nečasových: Láska vydrží, pokud domina dostane vše!

Autor: shp, Aha! - 
26. září 2013
05:02

Něžné doteky, pohlazení a nakonec romantický polibek! Čerstvě vdaná Jana Nečasová (49) se před výslechem, na kterém neřekla ani ň, dočkala od svého chotě Petra Nečase (48) spousty romantických gest. Vydrží jim ale jejich láska?

Podle odbornice na řeč těla a astroložky Elišky Landovské (51) ano. Ale pouze pokud dá někdejší premiér České republiky své nové vyvolené úplně vše. Nečasová totiž ještě jako Nagyová, vyučená prodavačka, prožila několik let v chudobě.

Chce společenské postavení

„Ona si přeje společenské postavení, slušné ekonomické zázemí a člověka, který tady bude jen pro ni,“ říká Landovská. Nevylučuje přitom, že pokud expremiér její náročná očekávání nesplní, domina Nečasová klidně zaloví v nových vodách. Podívejte se, co ještě o nejsledovanějším páru české politické scény říkají jejich rysy tváře, pohyby a dotyky.

Video Novomanželé Nečasovi pod drobnohledem odbornice na řeč těla - Vera Renovica
Video se připravuje ...

Landovská o novém manželském páru:

Jana Nečasová - inteligentní, ale bezohledná

 „Má poměrně vysoké čelo, což značí vysokou inteligenci i schopnost se rychle rozhodnout tak, jak je pro ni v dané situaci nejlepší. Za svými přáními a cíli si jde všemi možnými prostředky a bezohledně. Mohlo by to souviset s tím, že ekonomické poměry v mládí nebyly příliš utěšené, tak se rozhodla, že jí život dluží. Ďolíček v bradě typický pro herce naznačuje, že má dvě osobnosti. Doma je pečlivá hospodyňka, která pro partnera udělá všechno, na veřejnosti pak tvrdá profesionálka.“

Petr Nečas - to nejlepší má za sebou

 „Má vysoké čelo a poměrně pravidelný tvar obličeje. Brada ale říká, že tak po té padesátce, pětapadesátce, už nebude mít dost energie, bude čím dál unavenější. Největší boom má už za sebou, teď už ta energie půjde směrem dolů. Stejně jako Nečasová má dominantní nos, znamená to, že je navzdory pověsti »měkkého« politika velmi průbojný.“

nabellavf ( 7. října 2013 14:04 )

Zajímavé je, že všechny slovendy co znám šly a nebo jdou po našich chlapech přes mrtvoly. Jsou to pěkné fúrie, většinou.

nabellavf ( 7. října 2013 14:01 )

Sympatickou ženu zapudil a nasadil veš, dobře mu tak.

cabogaj ( 29. září 2013 21:20 )

Klisnička Nagy se nám vybarvuje. Moc hezky se vyjadřuješ. Už nejsi Itartas? Tam už to bylo profláknutý, tak tady si pouštíš žilou, co?

gabcakovamatinka ( 26. září 2013 10:41 )

Nečas vypadá jako splašené kuře. Strhaný obličej, křečovité svírání ruky své milé a na některých záběrech by se snad i rozbrečel. Padla klec, oba maj dost za ušima jenže Nečas to neustojí. Aby se ,,zachránili,, tak se vzali - je v tom kalkul. Ale dobře mu tak, pálilo ho dobré bydlo tak jako mnoho jiných mužu, kteří utečou od rodiny za vidinou vzrušení a v podstate ničeho lepšího nedosáhnou. Ať si to užije hošánek

decathlonova-matka ( 26. září 2013 10:27 )

Jana Nečasová - inteligentní aha takže ona se dostala na Úřad vlády přes konkurs a né přes postel, tak to jó

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa