Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pravá proměna Kate Zemanové: Tohle už není Photoshop!

Autor: Ondřej Požár - 
25. září 2013
17:22

Prezidentova dcera Kateřina Zemanová (19) vypadá skvěle. Dokázala to i při středeční návštěvě Brna, kde doprovázela Miloše Zemana. "Tyhle šaty už na sobě měla," znělo sálem po jejím příjezdu. Při oficiálním focení krátce po zvolení jejího otce prezidentem na ní však vypadaly úplně jinak.

Právě tam čekala asi dvacet minut na svého otce. Stála mezi lavicemi v černých šatech nad kolena, na nichž měla bílé sako, převázané širší černou stuhou. Outfit doplnila tmavými lodičkami.

Dvě zvědavé zastupitelky se jí ptaly, zda ji státnické návštěvy baví. „Ano, baví. Kdyby mě to nebavilo, tak tady nejsem,“ odvětila první slečna.

A prozradila, že se v Brně zajímá o pacientky, které trpí poruchami příjmu potravy. „Je to problematika, která je mému věku blízká. A přijde mi, že se tomu v Česku nevěnuje taková pozornost,“ vysvětlila Kate Zemanová, která se už stihla proslavit i jako modelka.

Po poledni navštívila anorektičky a další zmíněné pacientky na Psychiatrické klinice Fakultní nemocnice Brno-Bohunice. A v kontaktním centru Anabell, které se věnuje dívkám s poruchami příjmu potravy, si odpoledne prohlédla poradnu a ambulanci a diskutovala s pracovníky centra o nabízených metodách pomoci.

jojone ( 11. října 2013 18:21 )

ještě aby si osvojila anglickou výchovu, Kačena česká

jojone ( 11. října 2013 18:18 )

hezká ? bléé je tolik podobna tatovi fuj

blooroses ( 26. září 2013 00:59 )

Bacha ať na tebe někdo nevezme plácačku

blooroses ( 26. září 2013 00:58 )

Špatného? Ne. Jenom je to blbé až to bučí

blooroses ( 26. září 2013 00:56 )

Nic jiného než předvádět se neumí...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa