Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exministr Heger se znovu oženil. Šarmantní vdovec si vzal lékařku Hanku

Exministr zdravotnictví Leoš Heger do toho znovu praštil: Vzal si svou dlouholetou přítelkyni Hanu
Exministr zdravotnictví Leoš Heger do toho znovu praštil: Vzal si svou dlouholetou přítelkyni Hanu  (Autor: archiv Blesku)
Autor: simao - 
25. září 2013
08:55

Jeho předchozí manželka zemřela začátkem devadesátých let. A tak byl Leoš Heger jediným vdovcem v kabinetu Petra Nečase. Po odchodu z vlády se však člen TOP 09 rozhodl do toho znovu praštit. A vzal si svou dlouholetou partnerku Hanu.

Nejdéle sloužící ministr zdravotnictví, lékař, člen Schwarzenbergovy TOP 09, ale také vášnivý cyklista a horský turista Leoš Heger se oženil o víkendu na radnici v Hradci Králové. Ve stínu sobotní svatby expremiéra Nečase si vzal svou dlouholetou přítelkyni, lékařku Hanu. Již jednou byl přitom ženatý.

Jeho předchozí manželka, která však zemřela v 90. letech, také pocházela z lékařské branže. "Byla anestezioložka. Takže mi v hradecké nemocnici vyčítali, že anesteziologům nadržuji. Ale dělal jsem to ještě málo, protože to je jeden z nejchoulostivějších oborů medicíny," vzpomínal v MF Dnes před časem Heger, který se v Nečasově vládě stal nejdéle sloužícím ministrem zdravotnictví Česka. Byl však také ve vládě jediným vdovcem.

hvezda8 ( 11. října 2013 15:15 )

TÉTO SVIŇI ZA TO CO UDĚLAL SE ZDRAVOTNICTVÍM PŘEJI I JEHO ZVADLÉ DÁMĚ JENOM TI NEJHORŠÍ,JAKOŽ CELÉ TOP 09

endynka47 ( 26. září 2013 11:08 )

Tááák,všichni zloděský pááááprdové se žení,nečas,aby jeden proti druhému nevypovídal a prdola zlodějskej heget taky,nakradli a tak se daj do klídku a budou jezdit na dovolený a mamy s děckama a důchodce oškubali a sedřeli z kúže,parchanti,měli by s těma ostatníma s kalousem a spol viset na kandelábrech,ani fousy ti nečasu nepomůžou a tomu druhýmu páprdovi přejde úsměv.to byla sestava kalous,nečas,heger ,drábek a spol.kradli první ligu a jsou vychechtaní,hajzlové.

zdma ( 25. září 2013 13:26 )

No a nyní dědku Hegere dej pokoj zalez a neser se do politiky už těch tvých nápadů bylo dost. 

bersimalinecka ( 25. září 2013 13:06 )

bohužel máte pravdu.Celé zdravotnictví je jedna černá díra kde nekontrovatelně mizí peníze nas všech.Jenom Julínek by s tou jeho třcetikačkou měl skončit v pekle.Už se snažil někdo spočítat kolik si takhle felčaři vydělali?Nezávidím ale pokud hořekují že mají máloí a mají postavené nové domy ob rok luxusní auta jako vedlejšáky svoje ambulance kam si posílají pacoše ze špitálů...Tak jedině je doktor jako ministr znalý poměrů a ví jak přilepšovat svým.Odborník by spočítal kolik a na co peníze přesně mají jít.A KDE JSOU HLAVNĚ POTŘEBA...

a777 ( 25. září 2013 11:53 )

Hmmm a jeho snacha získala lukrativní místo na Státním úřadu pro jadernou bezpečnost kde bude jako jediná sedět v Hradci Králové, ačkoliv úřad sídlí v Praze... Náhoda ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa