Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Volební lídři pro smích: Drsně vtipní Kim Čong Filip, ospalý kníže a další legrácky

Autor: simao - 
23. září 2013
11:42

Do voleb necelých pět týdnů, předvolebních vtípků si tak užijeme ještě dosytosti. Parodie volebních hesel a slibů rostou na internetu jako houby po dešti, vtípkům neušel patrně žádný ze stranických lídrů. To je ale partička k pohledání! Blanický rytíř Babiš, Sobotka s latexovou rukavicí, loutka Němcová, Kim Čong Filip, či kníže se svým spacím medvídkem... Více v naší galerii!

Známý grafik Ateo na svých stránkách přináší nejen pravidelnou porci emocí, ale především zdařilých koláží našich vrcholných politiků. Reaguje při tom na aktuální dění - a v době předvolební je těch příležitostí enormní množství. Karikatuře tak neunikli ani volební lídři jednotlivých politických stran. Pánové, ani dámy.

Co na tom, že pravice opěvuje vítězku německých voleb Angelu Merkel a doufá, že by Česko mohlo následovat západního vzoru. Vtípky se objevují i na adresu Miroslavy Němcové, stejně jako na celou kampaň její ODS s heslem Volím pravici, které bylo již zkomolené na všechny možné způsoby. Všiml si toho na Twitteru i šéfredaktor Respektu Erik Tabery.

cid2000 ( 9. října 2013 10:42 )

Plakáty Topky s knížetem a Kalousem.TOP09 nic nezvorala neumyslně, oni tuto zemi okrádali cíleně!!Cíně válcovali ve sněmovně lidi co měli jiný a lepší názor na problém, cíleně tyto lidi zesměšňovali a cíleně lidem této země lhali!! Na to že dělali chyby byli upozorňováni,tí kteří jim to říkali byli dehonestováni, zesměšňováni !!! Výsledek? je stejný jako by se po česku přehnala sarančata !!!jenže jaksi se vyhnula jim samotným, ale proběhla jen po těch 10 000 000 lidí!! Lhali před volbmi, lhali v průběhu vládnutí, lžou i dnes!! měli možnost vézt zemi k lepším výsledkům, vedli akorát svá káma, lobisty, tuneláře, podvodníky, uloděje, mafiány akmotry co jsou schováni, aby mohli z času na čas někoho zmanipulovat, zkorumpovat či nalobovat z jejich strany ke svému prospěchuTakže toto je ta strana TOP09 složená z bezcharakterních přeběhlíků z ODS, KDU-CSL, SZ, ODA a STAN!! Toto je ta strana co se neštítila spolupracovat s přeběhlíky opět z ODS a VV v LIDEM či zločineckou ODS, které vládnou politicko ekonomické mafie či mafie jiné?Každá jiná strana, která je nahradí bude minimálně o trošku lepší než ODS a TOP09,....ať tam klidně bude ANO, Zelení,KDU,Piráti,atd.Horší to být už nemůže.Hlavní je, že skončil po 7 letech vládnutí tento zkorumpovaný netransparentní režim mafiánů !!!

vladimir.konvalinka ( 27. září 2013 20:23 )

Volím jedině Okamuru chce to změnu.

e.44 ( 24. září 2013 11:47 )

To bude "výchovou" předešlého režimu. Tenkrát museli lidi poslouchat voly bez autority co si poslušnost vynucovali represemi a nic proti nim lidi nezmohli, tak si z nich aspoň potichu dělali srandu a zůstalo jim to dodnes, jenom dneska si už tu srandu můžou dělat nahlas, tak toho využívaj ale ještě se nenaučili rozlišovat mezi volem a tím, kdo autoritu skutečně má.

enriko ( 24. září 2013 08:15 )

Českému lidu je k smíchu každá autorita.

zaviracispendlik ( 23. září 2013 20:19 )

takovej je

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa