Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Utajená svatba Nečase a Nagyové: Brali se na stejném zámku jako Vít Bárta

Jana Nagyová a Petr Nečas jsou svoji!
Jana Nagyová a Petr Nečas jsou svoji!  (Autor: archiv Blesku)
Autor: sch, poe - 
22. září 2013
05:00

Seznamte se: Petr Nečas a Jana Nečasová. Nebo si nechá příjmení Nagyová? Toť otázka. Trochu ale záhadné symbolice napovídá místo, kde se v sobotu oba tajně vzali!

Už v pátek odpoledne zachytili fotografové Blesku v pražských Modřanech černý superb s černými skly, za kterými se schovávali budoucí manželé. Zrovna odjížděli z bytu slavného svými keříky na balkóně, nejspíš právě na místo obřadu.

Osudnému poledni nejspíš předcházely hodiny plánování. Původní informace, o které se v sobotu dopoledne v mediálních kuloárech mluvilo, hlásala, že se Nagyová s Nečasem budou brát na zámečku v Průhonicích. A na první pohled to tak opravdu vypadalo. Ovšem vše bylo jinak! Oni se vzali v klidu, bez zbytečné veřejnosti, zcela jinde.

Plebsu vstup zakázán!

V luxusním resortu Chateau Mcely se žení a vdává smetánka. Před Nečasem se tam totiž ženil třeba neoficiální guru Věcí veřejných Vít Bárta. Svatba za dva miliony tam ale měla i třeba miss Kateřina Průšová.

Souvislost?

Po rozvodu s Radkou a dohodě na výživném Petru Nečasovi nezbývá příliš peněz, je tedy otázkou, kde na takový luxus vzali. Možná, že se Vít Bárta plácnul přes kapsu a Nečasovi svatbu zadotoval, možná Nagyová prodala pár luxusních kabelek. A možná je zde ještě nějaká tajná symbolika – chce se třeba novomanželka jmenovat stejně, jako doposud? Protože třeba žena Víta Bárty si nechala své předešlé příjmení – Kateřina Klasnová.

enriko ( 24. září 2013 08:22 )

No a co? Máš srovnání kolik brali ostatní úředníci ve stejné platové třídě? Od revoluce je 24 roků a za tu dobu si koupit tři byty není zase až tak nic neobvyklého. To rozumní lidé, kteří nevěří státním penzím dělají. Na to nemusíš dělat ředitele na vládě. Stačí být šikovný živnostník.

osinek ( 23. září 2013 15:38 )

Neměli by "novomanželé Nagyovi" vrátit do státní kasy přes 8 milionů korun, které ten ODÉESÁCKÝ šmejd (bývalý velký svazák) Tolja Nečas neoprávněně odsouhlasil bývalé kantýnské Nagyové z ODS formou vysokého platu a horentních odměn? Splňovala drzá kantýnská Nagyová kvalifikační požadavky na vysokou pozici ve státní správně? Pochopitelně nesplňovala!!!! Ta verbež (odéesáci Nečas a nagyová) dojila neskutečným způsobem státní kasu,do které přispívají slušní lidi,makající mnohdy za pár šupů! Ten odéesácký gauner Nečas a ta jeho kuběna nagyová musí zaplatit za ty svoje podvody a za dojení státní kasy. Nečas a Nagyová hrubě porušili předpisy Úřadu vlády ČR!!

osinek ( 23. září 2013 15:17 )

Máš pravdu Tarote666. Nagína Nagyová byla za bývalého režimu u komoušů. A terorizovala tzv. nepřátele bývalého režimu! Po listopadovém převratu se Nagyová "překabátila" a z komoušky se stala tvrdou pravičačkou! Holt v zločinecké organizaci zvané ODS je ta největší verbež, která lže, krade a podvádí!!!!!

salto ( 23. září 2013 08:32 )

Ano, kdo krade, ten má

illis ( 22. září 2013 20:06 )

mnpv Nevím proč tady vypisuješ svůj majetek, jen jsem se podivila, jak se dá snadno přijít ke třem bytům. Pokud je vše transparentní, tak je to v pořádku. Nagyová děla dříve kantýnskou, až později si přišla ve státní správě na lepší peníze. Na to, že během jednoho roku dostala více než milion na platě a další částku mnohem větší na odměnách jsem nepřišla já, ale dost se o tom napsalo. Mimo dalších zdrojů http://www.nfpk.cz/aktuality/1001551 "Podle médií brala jako vrchní ředitelka sekce kabinetu předsedy vlády základní plat kolem 30 000 korun, mzda se jí ale díky odměnám a příspěvkům několikanásobně zvýšila. Například jeden měsíc měla prý na výplatní pásce celkem 273 000 korun hrubého, tedy zhruba 190 000 korun čistého". Stačí se podívat na Internet.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa