Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Opravdu děsivé a brutální video! Kalousek zpívá v tramvaji o bídě, která nás čeká

Kalousek zpívá v tramvaji o bídě, která nás čeká
Kalousek zpívá v tramvaji o bídě, která nás čeká  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: Aleš Půček - 
22. září 2013
06:59

KOMENTÁŘ: V hlavní roli slivovice, tramvaj a Miroslav Kalousek. To nemohlo dobře dopadnout! Politici před volbami rádi předvádí svou sounáležitost s „prostým“ lidem a lídři TOP 09 ostrý start předvolební kampaně vyšperkovali k dokonalosti. V tramvaji a za zpěvu lidových písní.

Ano, vidět rozveseleného knížete Schwarzenberga a další elitní představitele TOP 09 včetně stínového předsedy Kalouska v tramvaji se poštěstí málokdy a nepřející člověk by mohl namítnout, že se jedná o čistý předvolební populismus.

Ale právě „oblíbený“ exministr financí Kalousek projevil během jízdy ve speciální lince pražské tramvaje, kterou TOPka zahájila svou předvolební kampaň, nebývalý smysl pro černý humor.

I když před kamerami na rozdíl od knížete Karla odmítl slivovičku, zapěl spolu s doprovázejícími hudci zvesela píseň, jejíž slova „těžko se nám bude žíti, když nebude za co píti,“ jakoby vystihovala pocity mnoha lidí, kteří za poslední roky přišli o práci. U představitelů TOP O9 by ovšem pěvecké „výkony“ neměli překvapovat.

Nyní trestně stíhaná exministryně obrany Parkanová zapěla svého času píseň na podporu umístění amerického radaru v ČR, poslanec TOP 09 Korte zapěl přímo ve Sněmovně a na podporu neúspěšné prezidentské kandidatury Karla Schwarzenberga zapěli představitelé intelektuálního spolku přátel „kvalitní“ literatury. Když nic jiného, zpěv jde lídrům TOPky od srdce. Třeba to voliči ocení…

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mandy ( 13. října 2017 16:25 )

pro "egyptanka!

ostrostrelec ( 12. října 2017 23:23 )

Neskuteční kreténi. Jenom lidi bez mozku mohou toto volit.

jarumas ( 11. října 2017 23:02 )

Je vôbec možné, že takých dementov niekto okrem ich rodín a Sorosových nadácií volí vo voľbách??????? Ak ano, tak ich voliči sú fakt psychicky chorí ľudia a zaslúžia si, aby ich cigoši a muslimskí cigoši, ktorých sem vozia Sorošove lode na občiansku vojnu v EÚ vyvraždili.

egyptanka ( 11. října 2017 20:53 )

No tvl málem jsem se počůrala. To je pohled pro bohy. Kalda zase na šrot a Kchárlovi není rozumět slovo. No,hlavně že neusnul vestoje.

osinek ( 23. září 2013 16:26 )

Ten recyklovaný černo***ník Kalousek z TOP 09 musí mít naprosto vypitý mozek a zešílel!!!! Za 7 let vlády pravice se zvýšilo zadlužení Česka o víc než o 100%! V létě 2006,kdy převzala vládu Topolánkova vláda činila zadluženost ČR 830 miliard korun! Po pádu Nečasovy vlády dosáhla zadluženost ČR ASTRONOMICKÝ 1 BILION 730 MILIARD korun! Holt šílenej chemik Lihoslav Kalousek se neflákal! Za 7 let ve funkci ministra financí zvšil zadluženost ČR o víc než o 100%. To je na zápis do Guinessovy knihy rekordů!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa