Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bouček parádně napálil Slováčka: Manžel Dády Patrasové už se vidí ve Sněmovně!

Moderátor Libor Bouček před předčasnými volbami pořádně napálil hudebníka Felixe Slováčka, který kandiduje za Zemanovce
Moderátor Libor Bouček před předčasnými volbami pořádně napálil hudebníka Felixe Slováčka, který kandiduje za Zemanovce  (Autor: Foto Blesk - Jan Tůma, Roman Souček)
Autor: simao - 
20. září 2013
17:11

Haló, tady technické oddělení poslanecké sněmovny. Od listopadu budou mít všichni poslanci vlastní mikrofon, a tak bychom si, pane Slováčku, chtěli nahrát Váš hlas. Můžete přijet? Moderátor ranní show na Frekvenci 1 dokonale napálil Felixe Slováčka, který v nadcházejících volbách kandiduje za Zemanovce. Hudebník a manžel Dády Patrasové mu to všechno zbaštil i s navijákem!

Felix Slováček kývl na nabídku SPOZ Zemanovců a bude se o hlasy pro ně ucházet v Libereckém kraji. Není to ostatně první hudebník, kterého oblíbená strana prezidenta Zemana zlanařila. Dokonce jedničkou kandidátky v Královéhradeckém kraji se stal zpěvák Daniel Hůlka.

Hůlkova nominace i oslovení manžela Dády Patrasové Slováčka veřejnost zaujaly. "Kandidovat za SPOZ je pro mě logickým pokračováním mé podpory prezidenta Miloše Zemana. Ale chtěl bych zdůraznit, že kandiduji jako nestraník," uvedl Hůlka pro týden.cz. Stejně tak Slováček podporoval Zemana v prezidentské volbě. V Libereckém kraji pak kandiduje proto, že tam má chalupu. A Parlamentním listům se prý přiznal, že počítá s faktem, že by zvolený skutečně byl. Poslancem by se stal rád.

Slováčkovy angažovanosti však využil moderátor Libor Bouček, který na saxofonistu připravil do ranního vysílání Frekvence 1 boudu. Představil se jako pracovník z technické oddělení poslanecké sněmovny. "Vzhledem k volbám teď plánujeme nový funkční období a obvoláváme všechny kandidáty, u kterých je šance, že se dostanou do Sněmovny. Já bych potřeboval jenom od vás kvůli projevům a hlasování na zvukovou zkoušku, jestli byste se nedostavil," požádal telefonicky Slováčka s tím, že od listopadu prý bude ve Sněmovně zaveden nový zvukový systém, kdy každý poslanec bude mít mikrofon.

Video Jak moderátor Bouček napálil kandidáta Slováčka - Frekvence 1
Video se připravuje ...

Slováček zprvu váhal, tvrdil, že nemá čas. "Já jedu na Slovensko...," odpověděl. Jenže pak si nejspíš představil sám sebe jako poslance a svolil ke spolupráci alespoň po telefonu, kdy mu Bouček nabídl, že si ho nahrají alespoň takto. "Pro návrh, protinávrh...," předříkával poslušně Slováček. A když mu Bouček sdělil, že ve Sněmovně dostane Slováček i skříňku, hudebník mu odvětil: "Vždycky je větší skříňka větší." Tenhle vtípek vyšel Boučkovi bez chybičky, saxofonista do poslední chvíle věřil, že se tady plánuje opravdu jeho politická kariéra! O ní však rozhodnou 25. a 26. října voliči.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kukulin ( 26. listopadu 2013 09:45 )

A tenhle jste slyšeli? Potkali se dva kamarádi a ten jeden se ptá: Koho budeš volit? Asi komunisty. To vím, ale ve které straně?

vlaku ( 22. října 2013 23:00 )

Vžyt je to jedno z jaké je strany. Z té jedné se všichni upichli i v těch ostatních. Od nepaměti bylo jedno heslo: politiku může dělat jen necharakterní člověk. Všichni jdou za jedním cílem - moc a peníze.

vlaku ( 22. října 2013 22:52 )

Já vždy považoval za velkého muzikanta. Od této doby ho budu považovat i za velkého hamižného ču....

jana999 ( 21. září 2013 10:22 )

no ale ti co ho mrvili nevolíš, ti jsou dneska právě v těch jiných stranách, kalousek byl už v národní frontě, babiš chomouš a stbák, KSČM je očištěná od těch hovad, co se tam jen pakovali

jana999 ( 21. září 2013 10:19 )

jo ty asi nečteš zahraniční tisk, ta tvoje spací čepice je na tom hůř než dnešní president, jinak je to právě vina vás co jste toho chrápajícího dementa poslali do druhého kola, nebyl už totiž žádný výběr a tak vyhrál jednooký mezi slepýma

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa