Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dádo, dám to? Felix Slováček jde do voleb! Stejně jako Hůlka hraje pro Zemanovce

Do předčasných voleb se aktivně zapojí i Felix Slováček, manžel Dády Patrasové. Zlanařili ho Zemanovci!
Do předčasných voleb se aktivně zapojí i Felix Slováček, manžel Dády Patrasové. Zlanařili ho Zemanovci!  (Autor: Foto Blesk - Roman Souček)
Autor: simao, ČTK - 
16. září 2013
10:25

Hon po známých tvářích na stranické kandidátky pokračuje. A SPOZ Zemanovci rozhodně nezahálí. Po zpěváku Danielu Hůlkovi zlanařili i saxofonistu a hudebního skladatele Felixe Slováčka (70), manžela Dády Patrasové.

Hudebník Felix Slováček se objevil jako číslo pět na kandidátce Zemanovců v Libereckém kraji, kde je lídrem Jan Nezmar, bývalý fotbalista a sportovní ředitel FC Slovan Liberec. Krajskou dvojkou je přitom bývalý hejtman Stanislav Eichler z hnutí Pro sport a zdraví, které se rozhodlo po odchodu svého šéfa, exministra školství Dobeše, spojit síly právě s oblíbenci českého prezidenta Zemanovci.

Na liberecké kandidátce Zemanovců se přitom objevil také někdejší ministr průmyslu Miroslav Grégr, který byl v letech 1998 až 2002 místopředsedou vlády Miloše Zemana. Není tak příliš divu, že se dlouholetý Zemanův sympatizant bojuje právě za Zemanovce. Stejně jako saxofonista, skladatel a dirigent Slováček patřil mezi ty, kdo Zemana podporovali při loňské prezidentské volbě.

Kolem kandidátek Zemanovců je přitom poměrně rušno. A to především v Královéhradeckém kraji. Senátor Vladimír Dryml (61) zde dokonce po volbě nového krajského předsedy přiškrtil svého soka Miroslava Matějku, když ho po slovní přestřelce tahal za kravatu. Drymlovi se nelíbilo mj. ani prosazení jiného hudebníka, zpěváka Daniela Hůlky, na první místo krajské kandidátky.

 

anezat ( 18. září 2013 13:16 )

Hůlka je zralý na invalidku. Na účinkování v muzikálech nemá zdraví, na klasickou muziku by zdraví měl i hlas, ale nadře se. Tak proč nejít do politiky? Ve sněmovně si to odsedí bez jakékoliv interpelace a alkohol v krvi mu tam nikdo kontrolovat nebude. To první místo v čele královéhradecké kandidátky zadarmo určitě nebylo a já doufám, že ho tam lidé nezvolí, nebo v nejlepším případě kroužkováním vyřadí. Nedovedu si ho představit v TV v předvolební kampani, jak tam cokoliv smysluplného vykládá. Jeho hlas je při zpěvu dokonalý, to se ale musí na druhou stranu nechat.

osinek ( 18. září 2013 00:59 )

SPOZ (Strana Přeběhlíku a Odpadlíků zemanovci) je na tom tak špatně, že rekrutuje do svých služeb zkrachovalé existence jakým jsou těžký (nevyléčitelný) alkoholik Hůlka nebo senila Slováček. Alkoholik Hůlka patří do péče odborníka na léčení alkoholické závislosti MUDr.Nešpora, který se v Psychiatrické léčebně v Bohnicích (tj. v Bohnickém blázinci) zabývá zvlášť těžkými případy alkoholizmu Rovněž vykulený Felix Slováček, který je v depresi neboť mu to s podstatně mladší manželkou neklape (Dáda prý Slováčkovi již delší dobu zahýbá) je případ pro psychiatra z Bohnic. Skutečnost, že se (senila) Slováček dal do holportu se profláklou SPOZ, rovněž dokládá, že to klarenistovi Felixovi,žel, již moc nemyslí!!

osinek ( 18. září 2013 00:36 )

Tomu nechutnému dědkovi Slováčkovi čiší z ksichtu silná senilita. Jelikož ta jeho baba Dáda Patrasová (jak se říká) senilovi Felixoci zahýbá, tak si dědek chce kompenzovat své komplexy vstupem do politiky!!! Byť to Slováčkovi zřejmě již moc nemyslí, což dokládá i foto Slováčka,ten jeho vykulený obličej, je šokující, že se senila Felix dal dohromady s tím póvlem ze SPOZ (Strana Přátel Organizovaného zločinu nebo alternativně Strana Přátel Opilce Zemana)!! Myslím, že pro všechy slušné lidi, včetně fandů kdysi špičkového klaritenisty Slováčka, se Felix Slováček, který posuhuje SPOZ a opiůci z Vysočiny, stal zcela nepřijatelnou personou! Že se Slováček naprosto zdiskreditoval!!

hejhej ( 17. září 2013 17:18 )

Šišla dědek předvedl, že i za chrápání v práci dostane pořádně zaplaceno, dědek Slováček se chce o to taky pokusit. Dementní staroušci si pletou PS s domovem důchodců.

kraldavid ( 17. září 2013 13:26 )

Na jižní Moravě jasně vyhraje ČSSD - Sobotka, Hašek, Tejc jsou jasná volba!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa