Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubek to vzdal! Do voleb nepůjde, bojí se prohry?!

Fotografie
Jiřímu Paroubkovi dochází síly?!  (Autor: internal)
Autor: sch - 
13. září 2013
13:10

Bývalý velký hráč, expremiér a bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek už nejspíš nemá tolik sil, jako v době, kdy byl na vrcholu. A že už je to pár let. Do voleb se svou stranou NS-LEV 21 nepůjde. Bojí se prohry?!

Roky vysoké politiky, kam přivedl několik nyní významných politiků včetně například jihomoravského hejtmana a místopředsedy ČSSD Michala Haška, daly Jiřímu Paroubkovi nejspíš pořádně zabrat.

Zmohly ho zřejmě natolik, že už mu nezbyly síly na další boj, který by svedl v nynějších volbách za svojí stranu NS-LEV 21 s ostatními stranami, které mají rozhodně mnohem větší preference. Anebo už nemá takovou jistotu pevné země pod nohami právě kvůli tehdejšímu neúspěchu a odchodu se sklopenýma ušima.

"Ani říjnové sněmovní volby stávající společenský marasmus v zemi nevyřeší. Politika není totiž jen o vytváření parlamentních většin, ale mimo jiné také o schopnosti vládnout," napsal Paroubek na portálu vaševěc.cz.

Nebude předstírat demokracii

"Suma sumárum. Předstírat ve volbách do sněmovny další hru na demokracii tentokrát nebudu. (...) To jsou zhruba důvody, pro které jsem se rozhodl nekandidovat v těchto sněmovních volbách. Co přinese budoucnost, to se teprve uvidím," shrnul Paroubek.

wimr ( 14. září 2013 18:11 )

než se klaus znovu vrhne do polity, měl by dát na radu dr. Hnízdila a absolvovat léčení proti kleptománii, aby našemu státu zase neztropil takovou ostudu jako v Chile

wimr ( 14. září 2013 18:07 )

až si Zeman odkroutí tohle a příští volební období, protože staří lidé ho mají rádi a zvolí ho, tak potom by mohl Paroubek být zvolen prezidentem, Petruška zmoudří a bude z ní výborná hradní paní a Paroubek taktéž zklidní hormón a bude dobrým prezidentem,

aluman ( 14. září 2013 10:54 )

Není podstatné natvrdlíku

japos22 ( 14. září 2013 09:39 )

Když tě to nezajímá tak se nedívej

aluman ( 14. září 2013 00:20 )

Proč bych se měl dívat? Ty tady tím argumentuješ, ty bys to měl doložit. Ale stejně to není podstatné, už jsem to psal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa