Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kate Zemanová poslechla Františku: Je z ní zase plavovláska!

Autor: ljš, jp - 
11. září 2013
21:17

První slečna Kate Zemanová prošla po rozchodu s přítelem Vladimírem Krulišem radikální změnou, drasticky si obarvila vlasy na tmavý odstín a začala hubnout. Smutek je ale nejspíš zažehnán, a tak dcera hlavy státu poslechla módní guru Františku a vrátila se ke světlé barvě. Se staronovou, ale prověřenou vizáží doprovázela svého otce na návštěvě Pardubického kraje.

Jako "šokující a dost nepochopitelnou", tak označila Františka proměnu Kate Zemanové po rozchodu s Vladimírem Krulišem. Kate naštěstí dostala rozum a vrátila se k osvědčené barvě vlasů, která jí sluší.

Ty tam jsou také kypré tvary, které ji zdobily během prezidentské kampaně, nyní je štíhlá jako proutek a její útlé nožky by jí mohla závidět kdejaká modelka.


Po rozchodu si Kate užívala prázdiny plnými doušky a na facebooku zveřejňovala jednu rozdováděnou fotku za druhou. Bouřlivým dnům je ale konec, a tak je Kate zase vzorná holka a povinnosti první slečny plní do puntíku. Zrušila si facebook, aby nebyla v pokušení, a zase se zařadila po bok svého otce.

japos22 ( 12. září 2013 15:00 )

To je hodně odvážné tvrdit, že někdo poslouchá Františku

mirrbelka ( 12. září 2013 11:37 )

Tý žádný rady nepomůžou.To by vyřešil jedině pytel přes hlavu.

majojo ( 12. září 2013 11:13 )

Co by si Kateřina počala, kdyby neposlechla Francku! No ten drobný ústupek jí stejně nepomůže, Fŕantiška ji brzy zase roznese na kopytech. Někdo by měl začít radit jí.

zamlzena ( 12. září 2013 11:06 )

Anglická Kate ještě nepřijala koně, náš svatební dar. Já bych o ní nedala ani "hlásku".

zamlzena ( 12. září 2013 11:00 )

Nevyrovnaná psychika, někdy rozchod zapříčiní hledání se a to se odrazí i ve změně barvy. nevím co jí více slušelo, z fotek nelze usuzovat.Někomu sluší to i to.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa