Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Slovenský premiér přistižen in flagranti: Ženatý Fico olíbal svou sekretářku!

Autor: shp - 
28. srpna 2013
10:01

Slovenský premiér Robert Fico (48) bude mít doma co vysvětlovat. Slovenský týdeník Plus 7 dní ho totiž nachytal, jak se v autě líbá se svou asistentkou Janou Halászovou (27). Ta zřejmě neodolala Ficově vypracované postavě.

Fico byl načapán se svou sekretářkou 21. srpna. Sexy brunetku vyzvedl v jejím bydlišti v Bratislavě zrovna, když měla svátek. Když nasedli do auta, tak se dlouze a vášnivě líbali jako zamilovaní puberťáci. Na tom by nebylo vůbec nic špatného, kdyby nebyl Fico ženatý!

Žhavé polibky

Po žhavé líbačce v premiérově drahém BMW oba odjeli do 160 kilometrů vzdálených Čereňan do historického sídla. Že by tam došlo na pořádnou romantiku? Týdeník Plus 7 dní spekuluje o tom, že je Halászová, která Fica doprovází i na jeho služebních cestách, jeho milenkou.

Mluvčí: Je to směšný příběh!

V Čereňanech byli asi 4 hodiny a poté Fico odvezl Halászovou opět domů. Premiérova mluvčí se snaží celou kauzu uhladit. „Na tomto směšném příběhu není nic, co by stálo za komentář. Na oslavě byli další čtyři lidé, odešli ve stejný čas jako premiér," prohlásila webu Topky.sk Ficova mluvčí Beatrice Szabóová. Co tomu musí říkat chudák Ficova manželka Svetlana...

srdcovadama111 ( 1. září 2013 08:42 )

Fico ukazuje svaly jako Putin

srdcovadama111 ( 1. září 2013 08:39 )

další sekretářka, co dře jako kůň..

srdcovadama111 ( 1. září 2013 08:38 )

svalovec je červ v mase, zvlášť ve zvěřině

zirafa ( 28. srpna 2013 22:37 )

ab, - to je to samé, co dávají v televizi.... věštci, čarodějky, spravovači karmy a další svoloč.... zrovna včera jsem na to chvíli koukala, na čarodějku (tak se sama tituluje) Marcelu.... nechápala jsem, kolik lidí jí volalo!! Vyslechnou si pár blábolů, ještě děkují div ne se slzami v očích, jak jim skvěle poradila a pak čumí na účet za telefon! Jedna volající byla zvlášť neodbytná, potřebovala poradit, jestli a kdy se zlepší její situace, no Marcelka jí ujistila, že brzy, a ta baba chtěla vědět, kdy přesně, snad čekala konkrétní datum!! Ty trubky tomu fakt věří, takových blábolů jim vysypu na počkání taky hromadu.... a budu přitom házet kartama nebo leštit křišťálovou kouli!

itartas ( 28. srpna 2013 18:34 )

super...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa