Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Odcházející poslankyně: Nejpilnější máma i nejsprostší Kočí!

Autor: vlb - 
21. srpna 2013
05:00

Jejich žvanění a intrikování skončilo, zapomeňte! Sněmovnu, která se jako první v historii rozpustila sama, mnozí považují za vůbec nejhorší. Najde se ale i dalších pár nej, jimiž se nám odcházející poslankyně vryli pod kůži.

Nejpilnější máma

Jana Kaslová (31, TOP 09) během svého mandátu hned dvakrát rodila. Zlé jazyky jí zazlívaly, že spíše než samo tvoření zákonů ji na funkci přitahoval pěkný plat, kterým mohla zajistit rodinu. Trochu nespravedlivě. Například mateřský příspěvek Kaslová celý věnovala charitě.

Nejsprostší ústa

Nejsprostší žena Sněmovny? Pravděpodobně Kristýna Kočí (28, nez.). Na blonďatou krásku někdo vynesl nahrávky, na nichž mluví o »píchání« a neváhá řešit budoucnost vlády během močení. Národ se jí za to odvděčil divadelní hrou Blonďatá bestie…

Nejfalešnější kočička

U Karolíny Peake (37, LIDEM) si člověk nikdy nebyl ničím jistý. Tak často měnila názory, že už jí nevěřili ani vlastní kolegové. Nejdříve opustila Věci veřejné, aby založila trucstranu LIDEM. I tu ale zradila, když potopila stojedničkovou pravicovou koalici při hlasování o důvěře Rusnokově vládě.

Nejhezčí nožky

Vít Bárta (39, VV) si umí vybrat. Jeho manželka Kateřina Klasnová (35, VV) se může pochlubit dokonalýma a nekonečně dlouhýma nožkama, které se navíc nebojí ukazovat. Jak někteří političní matadoři přiznali, tenhle pohled jim bude chybět!

popocatepetl ( 21. srpna 2013 14:08 )

Srovnat je nejde. Kaslová je hloupá jako troky, TOPka ji ale určitě dala na kandidátku kvůli její rodině, TYPICKÝ bílý kůň! JUDr. z Plzně - lepší symbol plzeňských práv ani nenajdete. Proti ní je exministryně Hanáková génius, navíc mimořádně schopný. Poslanecký klub TOPky byl asi i rád, že rodí a ve zbytku poslušně zvedá ruku podle pokynů a třikrát do roka přečte připravenou řeč, protože kdykoliv ona promluví z vlastní hlavy, je to jako Iveta Bartošová. Kočí je obyčejný nevycválaný, málo inteligentní a těžko zvladatelný fracek, patrně narozený s lehkou mozkovou disfunkcí, kterého rodiče měli poslat někam na "galeje" (v úvozovkách - někam, kde by musela makat, nebyla by za hvězdu, a zároveň by nešlo o prostředí, které by tolerovalo její hvězdné manýry). Takových dětí je v populaci mnoho, mívají špatné školní a pracovní výsledky, ale obvykle to naštěstí nedotáhnou nikam, natož do vysoké politiky. Ona by to tam samozřejmě také nedotáhla, kdyby musela jít od píky. Peake je sebestředná, vypočítavá, extrémně ambiciózní osoba, jdoucí za svým zájmem přes mrtvoly, neštítící se ničeho. Každý, kdo ji znal, to v ní poznal. Nebude jiná. Jak ji mohl Bárta vzít na kandidátku do sněmovny, a ještě si ji vzít jako svědkyni na svatbě, je mi záhadou. Ukazuje to, že je mizerný psycholog. Klasnová mě příjemně překvapila.

popocatepetl ( 21. srpna 2013 13:50 )

Klasnová pro mě byla příjemným překvapením. Není jen krásná, ale je chytrá. To mě překvapilo, ale je. V takové spoustě vystoupení, která za ty 3 roky měla (vč. přenosů ze sněmovny, ktereé po nocích občas mám puštěné) by se hloupost nedala maskovat. Zato Peake mě nepřekvapila ničím. Kdo ji znal z lokální politiky v Praze 1, ví, že na zákeřnějšího, proradnějšího, vypočítavějšího člověka v životě jen tak nenarazíte. Totálně nechápu, proč si ji Bárta vzal do své strany (poté, co předtím už nejméně dvě strany, jichž předtím byla členkou, jí prohlédly a bály se jí tak, že ji nepustily do žádných funkcí) - a také na to doplatil a celá republika ještě více. (Tím se nechci zastávat Bárty, naopak.)Pak na ni stejně doplatili i LIDEM, její čtvrtá strana. kam půjde teď, k Zemanovcům?

jity ( 21. srpna 2013 12:37 )

Klasnová je chytrá ženská. Vystudovala teologickou fakultu je evangelická farářka. Třeba se bude věnovat této profesi.

6010 ( 21. srpna 2013 11:08 )

Ano, mně se Klasnová také líbí, ale to by nesměla být manželka Bárty.Tento svazek já zcela nechápu, to je opravdu nebe a dudy.Tudíž jí nemohu věřit vše co ona tvrdí, protože aby byli ti dva tak rozdílní a přesto spolu žili, tak to mi nejde do hlavy.

salto ( 21. srpna 2013 10:58 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa