Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Turista Zeman: Do lesa jel v limuzíně!

Autor: shp - 
5. srpna 2013
17:47

I hlava státu musí občas vypnout a relaxovat. Prezident Miloš Zeman (68) tak nejraději činí na své oblíbené Vysočině. Tentokrát tam vyjel do klidného lesa, ve kterém pak relaxoval u rybníčku. Do hvozdu na Vysočině vyrazil samozřejmě s bodyguardy a ve služební limuzíně.

Les, do kterého Zeman vyrazil za odpočinkem, se nalézá kousek od Nového Veselí, kde má prezident svou chatu. Během cesty projela kolona se Zemanem přes dvě vesnice, než dorazila k jezírku Vápenice.

Relax na břehu

Tam prezident vystoupil a asi 10 minut relaxoval ve slunečních brýlích na břehu. Povídal si přitom se svými ochránci. Poté nasedl zpět do prezidentské limuzíny a vyjel do restaurace Hotelu Račín.

Panáka, toho si dám!

Tam se posadil na zahrádku a od majitelky Petry Stýblové se nechal pozvat na panáka karibského tmavého rumu, který stojí 140 Kč. Poté si dal ještě jedno malé pivo a den plný odpočinku pokračoval. Mezitím, co byl Zeman v restauraci, si jeho bodyguardi četli Blesk!

enriko ( 6. srpna 2013 12:00 )

Je to líný dědek, líný byl vždycky, jenom zestárnul.

poletucha ( 6. srpna 2013 10:55 )

itartas ( 6. srpna 2013 08:00 )

Ať je to jak chce, já buranství v naší zemi podporovat nebudu v žádném případě. Aby se sem vrátili k veslu zase odborníci typu Jakeš, no to ani náhodou!

horstfuxteleshop ( 6. srpna 2013 07:12 )

takže ta vaše práce musí ale vypadat, sedmdesátiletej napůl slepej třasořitka u lisu je nejspíš platnej jak mrtvýmu zimník a ty když jdeš dvě hodiny po půlnoci točit něco na horizontku a předtím píšeš do diskuze blesku, tak musíš mít zakázku nejvýš dobrou pro kovošrot, blbe

horstfuxteleshop ( 6. srpna 2013 07:07 )

takže už zítra se dovíme, jak s koalicí náš Milošek zase vyj.ebal, nenávidění smradi se furt snaží o nějakou stojedničku, ale zapomínají na to, že hnus, špína a sliz kterým bývalý předseda zvládnoucí strany zas.ral, ulpěl i na nich a nikdo v téhle zemi je u vesla už nechce ani vidět, nemají totiž nic co by přinesly, mají pouze tendence pořádně si dokrást

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa