Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nagyová s Nečasem: Romantika, zač je toho loket! Proto je má odřené?

Autor: red - 
31. července 2013
05:00

Jsou jako sicilští milenci na útěku, jako zajatci hříšné lásky pronásledovaní krevní mstou... Právě tak se chovají ženatý expremiér Petr Nečas (48) s milenkou Janou Nagyovou (49), kteří si vyrazili na první společnou dovolenou. Venčí spolu pejsky a bůh ví, co všechno ještě dělají. Nečasovy odřené lokty jsou možná důkazem dalších orgií, o kterých bylo slyšet ze Strakovy akademie a jejich kanceláře.

Málokdo by v téhle dvojici, procházející se po parku lázní Darkov v Karviné, tušil kdysi jeden z nejmocnějších párů republiky. Třásli se před ním ministři, kmotři i generálové. Teď se jim na konci vodítek klepou jen dva boloňští psíci. Černého venčí Nečas, bílého jeho anděl Jana Nagyová.

Mimikry

Jejich mimikry jsou téměř dokonalé. Ve zdejším rehabilitačním sanatoriu jsou údajně pod cizími jmény, černé brýle nosí i když je slunce za horami a pár metrů za zády mají ochranku. Do jídelny prý nechodí. Vyváženou stravu si nechávají doručovat na pokoj. Zvlášť na expremiérovi je dieta znát, sportovní trenýrky a tričko na něm vypadají docela přirozeně. Nagyová před cestou do lázní evidentně navštívila kadeřníka, který jí uměle prodloužil vězením zničené lokny až do půl zad.

Dřina v parku

Podle svědků Nečas v prázdném parku za kuropění dokonce i běhal. Propocenému mu jeho Jana přinesla osvěžující nápoj. Každé odpoledne se pár prochází parkem a venčí pejsky. Chlupáči patří Janě Nagyové a zasvěcení je znají z Úřadu vlády, kde štěkávali po chodbách.

Pár desítek metrů za milenci chodí ostří hoši s ochranky. „Hrdličky chtějí mít soukromí. Z hotelu vždy vyjde jeden a až o chvíli později druhý,“ prozradil informovaný zdroj.

Za kámošem?

Do Darkova nezamířil Nečas zřejmě náhodou. Ve zdejších lázních má podíl exministr životního prostředí jeho vlády Pavel Drobil (ODS). Ten musel z funkce kvůli nařčení z korupce, která se ovšem neprokázala. Ti z místních, kteří Nečase a jeho bývalou šéfsekretářku přece jen poznali, nevěřícně kroutí hlavou. „Divím se, že tady přijel. Je tady nejvyšší kriminalita v zemi. Lidi tu nemají práci a hrozí další propouštění z dolů v Paskově. Kdyby ho tu potkali horníci, tak by to byla jeho poslední dovolená,“ podotkl kolemjdoucí senior.

Exkluzivní fotografie z procházky najdete ve středečním tištěném Blesku!

itartas ( 2. srpna 2013 00:24 )

... za největší mafiány pokládám české ovčany, kteří drží a navzájem se podporují jako žádná mafie na světě.

itartas ( 2. srpna 2013 00:16 )

mnpv:

jity ( 31. července 2013 22:56 )

Banda blbů by jim mohla dát pokoj, ale oni si to zavinili sami. Nagyová je chytřejší než ten blb Nečas, ta alespoň drží hubu a nemá tu drzost vykřikovat nějaké urážky a ještě prokovat.

evelajn3 ( 31. července 2013 21:14 )

Dejte jim pokoj bando blbů

naidka ( 31. července 2013 18:11 )

tak si ten přehled sleduj potichu a nepleť se mezi lid, protože vox populi - vox dei tě převálcuje. Mmch ty jsi poustevník?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa