Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rebelové Tluchoř, Fuksa a Šnajdr: Jejich stíhání bude jistě zastaveno, říká Ištván

Autor: mok, ČTK - 
21. července 2013
14:10

Ještě nedávno sázel olomoucký vrchní státní zástupce Ivo Ištván na to, že tři exposlanci Ivan Fuksa, Marek Šnajdr a Petr Tluchoř budou stíhání, bohužel mu dnes asi nezbývalo nic jiného než konstatovat opak. Podle něj nejvyšší žalobce zruší stíhání a zůstane to ve fázi prověřování.

 Státní zástupce Ivo Ištvan má za takřka jisté, že Nejvyšší státní zastupitelství (NSZ) po rozhodnutí Nejvyššího soudu (NS) zruší stíhání tří exposlanců ODS pro korupci.  Kauza se dostane zpět do stadia prověřování.

Uvedl to v televizní diskusi Otázky Václava Moravce. Nejvyšší soud nedávno rozhodl, že bývalí poslanci jsou kryti imunitou.

gogo ( 22. července 2013 14:54 )

Ano, italskou mafii jsme přinejmenším dohonili. A jaký bude výsledek ? Beztrestnost zločinů jakéhokoliv druhu.. Méně peněz do veřejné správy.. Další úpadek zdravotnictví.. Maturitní vysvědčení, diplomy budou pouhými cáry koupitelných papírků jako ve středověku odpustky... Celkový další úpadek morálky a bezpečnosti.. A konečná vidina ? Česko může časem dopadnout jako v USA Detroid. Tam se také rozkradlo co se dalo..

doktorka6 ( 22. července 2013 13:45 )

henes: Zpravedlnost opět dostala přez rypák............co jinýho čekat (21. 07. - JO, s tím se už musíme smířit. Nejsme si před zákonem rovni, někteří z nás jsou rovnější ...Vždy jsem si výroků nevyžšího soudu vážila. Od doby kdy rozhodli že amnestie zlodějů byla OK. Vidím, že obyčejný člověk se v této zemi nedočká spravedlnosti. Imunita poslanců má být uplatňována pouze na půdě parlamentu a při rozhodovací věcí politických. To že bezostyšně kradou státní prachy a dostávají ,,trafiky,, za hlasování je trestný čin, pokud to tak nejvyžší soud nevidí, je nám policie a státní zastupitelství na prd. Je to zlovůle politikú, kam se italská mafie hrabe...

gogo ( 22. července 2013 07:51 )

Vyjadřovat se o někom jako o "lůze" může jen nemoudrý a namyšlený hlupák. Který si vůbec neuvědomuje, že i on se jednou může dostat pod most.

gogo ( 22. července 2013 07:49 )

jdi s tím někam. Jsi již trapná.

gogo ( 22. července 2013 07:49 )

Balit anebo mohou ještě někoho sbalit...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa