Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šéfce ERÚ Vitáskové šlo o život: Vytlačovali její audinu z dálnice!

Autor: Jan Exner, lmk - 
14. července 2013
19:11

Tajemství ochranky šéfky Energetického regulačního úřadu Alena Vitásková (56) odhaleno. V dubnu chtěl kdosi ženu, kterou nemá v lásce například solární chobotnice, vytlačit z dálnice!

Útokem se tehdy tajně zabývala i bezpečnostní rada státu pod vedením expremiéra Petra Nečase (48, ODS), který podpořil, aby byla pod ochranou. „Při cestě po dálnici D1 mezi Prahou a Jihlavou se neznámý automobil snažil její služební vůz vytlačit mimo silnici,“ popsal serveru Týden.cz policista. Případ nyní leží na stole kriminálky.

Co provedla?

Vitásková se znelíbila především podnikatelům, které prověřuje, jak se dostali k včasnému připojení do sítě a tedy i lepším dotovaným cenám. Kritizuje také finanční podporu bioplynových stanic. Před pár dny její úřad zveřejnil, že při kontrole solárních elektráren u většiny zdrojů odhalil závažné nedostatky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gogo ( 15. července 2013 12:37 )

Mýlíš se chlapče. V tomto případě to není paranoia. A zabít někoho není zase tak jednouché, jak si myslíš. Kolik politiků, zlodějů a darebáků již bylo v této zemi zabito ? Jen pár. A z politiků tuším, že ještě žádný...

disputa ( 15. července 2013 10:19 )

Paranoia jedné hysterické ženské nás na ochrance bude stát statisíce. Když na to nemá nervy, ať složí funkci a jde pást ovce. Kdyby ji chtěli zabít, tak to už dávno udělali.

gogo ( 15. července 2013 08:15 )

Pokud nepochopí, že proti mafiím zde nic nezmůže, tak bude zlikvidována. Ale věřím, že brzo pochopí a že se tak ve zdraví dožije důchodu..

dobrotka ( 15. července 2013 01:13 )

Zrejme si nepochopil, ze je uplne jedno, jesli by sedela ve velorexu a nebo v BMW. Slo o ni, ne o to, v jakem aute se vozi

krtekub ( 14. července 2013 21:19 )

A co pán Paroubek a Topolánek s jejich solárními elektrárnami.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa