Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poslanci zařadili zpátečku: Možná zvednou palec pro Rusnoka a jeho partu

Vláda Jiřího Rusnoka možná dostane důvěru
Vláda Jiřího Rusnoka možná dostane důvěru  (Autor: archiv Blesku)
Autor: psch - 
10. července 2013
10:37

Jako na divoké vodě. Jednou doprava, podruhé doleva. Dostane Rusnokova vláda odborníků důvěru poslanců, či nikoliv? Jednoznačné odmítnutí totiž nezaznělo ani z řad ODS či TOP 09.

Poslanci se nejdříve rozčilovali, že vládu odborníků jmenovaného premiéra Jiřího Rusnoka nechtějí a nepodpoří, v poslední době ale začínají obracet. Deník MF Dnes oslovil všechny poslance a jednoznačně proti nejsou.

Je dost dobře možné, že tedy nakonec vláda v čele s Jiřím Rusnokem, která poprvé zasedne ve Strakově akademii ve středu v plném počtu, nebude u moci jenom pár týdnů, ale až do jara, do řádných voleb.

Rozhodnutí nejsou ani poslanci, ani celé politické strany. "Nyní čekám na hlasování o rozpuštění Poslanecké sněmovny, pak teprve se budu zabývat aktuální situací," řekl deníku poslanec Rudolf Chlad (TOP 09).

stekavka ( 10. července 2013 16:51 )

Jestli jim zůstalo kousek rozumu,tak jim nic jiného nezbyde než dát nové vládě souhlas

itartas ( 10. července 2013 15:46 )

...plná huba keců a nakonec vláda projde!!!

itartas ( 10. července 2013 15:44 )

moiaza ( 10. července 2013 12:26 )

Jediný možný způsob jak trošku pomoci naší republice je vyhodit z postů ministrů naprosto neschopné lidí. A ti, kteří nastoupí místo nich, měli by pobírat platy podle toho, jak budou úspěšní. Jako za Čuby ve Slučovicích. Budeš mít úspěch, budou i peníze. V případě opačném, budeš bez peněz a vyhozen. Dnešní ministerská banda v čele s Kalouskem, nemá jednak schopností a pak motivaci. Český lid je 24 let pokusným králikem dobrodruhů.

jana999 ( 10. července 2013 12:20 )

jasně, bude do jara ještě cinkat na konto a za nic, předčasné volby, kdo by je chtěl že výsledek nejistý, je krize, kampak by šli?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa