Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Čtvrtá svatba ministr Bendla: 20 hostů a oslava do 2 do rána

Autor: poe - 
6. července 2013
15:56

Tak do toho praštil. Osm měsíců poté, co svou milou Petru Filipovou (35) požádal končící ministr zemědělství Petr Bendl (47) o ruku, si ji včera na zahradě svého statku v Dolním Bezděkově na Kladensku vzal za manželku. Bendl je tak už počtvrté ženatý.

Svatba, kterou novomanželé plánovali minimálně od loňského listopadu, kdy Bendl požádal o ruku Petry a dostal svolení, se uskutečnila v naprostém utajení. A nabyla ani nijak velkolepá, či snad monstrózní. „Hostů bylo asi dvacet. Brali jsme se u nás na zahradě,“ vylíčil serveru Blesk.cz končící ministr.

Sám sobě zpěvákem

Ani následná oslava nebyla nijak bouřlivá, i když ta už neprobíhala u Bendlů, ale v nedalekém areálu. „Slavili jsme asi do dvou hodin do rána,“ přiznal Bendl. Podle toho, co bylo z místa oslavy slyšet, se několikrát on sám chopil kytary.

Bendl si „ANO“ se svou Petrou, která se zabývá energetickou psychologií, řekli po zhruba dvouleté známosti. A ujišťují, že to bude navždy.

A co děti?

Končící ministr má z předešlých manželství dva syny, Petra jednoho. S úspěšnou podnikatelkou Tamarou Kotvalovou, s níž byl Bendl před Petrou, děti neměl. Pokusí se teď ještě o dalšího potomka?

Exkluzivní fotografie ze skromného obřadu najdete v Nedělním Blesku!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

palko1961 ( 8. července 2013 16:57 )

Rychle se ozenil aby ho mel kdo navstevovat v base. Az ho pusti jeho novomanzelka uz bude v domove duchodcu.

luder ( 8. července 2013 02:58 )

To ta ženská má ale silnej žaludek, takovýho vošoustlíka. Já bych tohoto mamrda nechtěla za nic na světě, to bych radši zemřela!

itartas ( 7. července 2013 13:23 )

Bendl si v tom širáku hraje na texaského ropného magnáta. Divím se, že se neopásal opaskem se sponou jak kravské lejno typu Bobby Ewing.

majka60 ( 7. července 2013 08:08 )

123automobil ( 7. července 2013 07:48 )

Zobrazit celou diskusi