Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Padlá vláda balí kufry: Odnáší si na památku suvenýry i víno!

Autor: geo - 
5. července 2013
17:08

Nečasův kabinet už to má spočítané a na ministerstvech teď úřadují hlavně stěhováci. Ministři opouštějí teplá místa, ale kterých věcí se nevzdají? Do krabic balí osobní věci, ale i kuriozity získané za dobu své funkce.

Tomáši Chalupovi z ministerstva životného prostředí přirostla k srdci obrovská socha vyřezávaná ze dřeva, kterou dostal od vedení Národního parku Šumava. Další dary hlavně ze zahraničí na ministerstvu velkoryse přenechává. Karolína Peake si  domů odnáší nedodělané resty a to poklady k zákonům, na kterých chce dále pracovat jako poslankyně, informoval server Lidovky.cz.

Kalousek vtipkuje

Bývalý ministr financí se nezapomněl pochválit a předvedl svůj smysl pro humor. Odnáší si prý pocit hrdosti, že nechává veřejný rozpočet v lepším stavu, než ho převzal. S sebou si zabalil karikatury, které se mu líbily. Sbírku plakátů divadla Vlasty Buriana s tituly jako Konto X, Svátek věřitelů, Za peníze všechno, U pokladny stál Kalousek nechal  jako pozdrav svému nástupci.  

Ministr zdravotnicí do krabice balí láhve s vínem

Leoš Heger z TOP 09 si ze své pracovny odnáší kromě osobních fotek, odborných knih a náhradního šatstva i krabice dobrého vína, které dostal darem na rozloučenou.  Exministr dopravy Petr Bendl si na památeční kuriozity nepotrpí  a jeho trofeje jsou nemateriální.  „Hlavně pocit, že se ve spolupráci s mými kolegy a lidmi z nevládního sektoru podařilo ve prospěch našich zemědělců prosadit hodně užitečného,“ řekl serveru Lidovky.cz ministr. 

zadnice ( 25. září 2013 09:14 )

Neumětel Kalousek a jeho "smysl pro humor"? On nějaký má, to sprosté ho.vado???

123automobil ( 9. července 2013 10:46 )

Běžte,bšžte a už se nevrácejte!!!!!!

123automobil ( 9. července 2013 10:45 )

123automobil ( 9. července 2013 10:44 )

123automobil ( 9. července 2013 10:43 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa