Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Klaus byl v televizi jako Zeman: Málem zakopl o schody a nevoněla mu židlička!

Autor: Vera Renovica, shp - 
2. června 2013
16:03

Bývalý český prezident České republiky Václav Klaus si s ničím nezadá se současnou hlavou státu Zemanem. V pořadu Nedělní Partie po vzoru Miloše málem zakopl o schody a vůbec se mu nelíbila židlička, na které seděl.

Václav Klaus se v Nedělní Partii TV Prima opravdu předvedl. Po vzoru svého nástupce ho totiž překvapil schůdek, o který klopýtl. „Je to tady plné nástrah,“ prohlásil někdejší prezident poté, co ve studiu narazil na schod.

Exprezidentovy grimasy

O nic méně překvapený nebyl, ani když si sednul na židli ve studiu. „To je vratké a nepohodlné,“ prohlásil na adresu barové židličky. Zatvářil se přitom tak vtipně, že by se za tento výraz nemusel stydět ani profesionální komik.

Euroskeptik do Europarlamentu?

Klaus poté v debatním pořadu prozradil, že nevylučuje svoji kandidaturu do Europarlamentu. „Já to nechci vyloučit. To je ale maximum konkrétního, co jsem dnes ochoten říci,“ prohlásil. Sám je přitom známý euroskeptik, který byl osloven, aby stejně smýšlející politiky zastupoval. „To je další z těch náporů, kterým jsem vystaven, a který mě vede k dalšímu a dalšímu přemýšlení,“ okomentoval Klaus tuto nabídku.

Na Slovensko se mu nechce

V pořadu se zabývali i aktuálním a ožehavým tématem jmenování bývalé první dámy diplomatkou na Slovensku. Přestěhovat k sousedům se ale Klausovi nechce. „Já si nemyslím, že bych byl manželem, který by se přestěhoval na Slovensko. Určitě bych byl tady. Ale myslím si, že manželka by tu roli velvyslankyně určitě uměla dobře zvládnout,“ prozradil. Když se ho opakovaně ptali na tělo na tu samou otázku ohledně přestěhování, odpověděl: „To fakt asi ne teda!“

itartas ( 5. června 2013 18:14 )

nebojím se...

itartas ( 5. června 2013 18:12 )

okcak: posvítit sis měl na Havla hňupe, ale to jsi ještě nebyl na světě, tak si utři bradu od mlíka a něco si přečti...

itartas ( 5. června 2013 18:10 )

itartas ( 5. června 2013 18:08 )

homasino18: víš proč? Aby tam někdo zastupoval naše zájmy ty troubo, zatím to nikdo ještě nedělal, jenom Klaus!

itartas ( 5. června 2013 18:01 )

motat se může, ale mozek mu pálí a o to jde...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa