Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nový objev ministra Bendla: Další bujná blondýna!

Autor: Vera Renovica - 
13. dubna 2013
07:01

Co má rád ministr zemědělství Petr Bendl (47, ODS)? To, co každý chlap: blondýnu s pořádnou výplní výstřihu! A umí si to zajistit jak doma, tak v práci. Jeho novou mluvčí je totiž bývalá televizní moderátorka Eva Chaloupková (47), sličná plavovláska, jejíž dekolt vždycky hrál na obrazovce prim!

Kráska řadu let na televizi Nova editovala i moderovala zprávy, zkušenosti jí tedy nechybí. A jelikož se pohovorů na takto důležité rezortní pozici standardně účastní i jeho šéf, nelze vyloučit, že si ji Bendl vybral sám. Ten však včera nezvedal telefon, aby odpověděl, jaká kritéria rozhodla.

Podle sexuologa Radima Uzla (72) přitom není náhoda, že klíčové ženy v Bendlově bohaté romantické minulosti, byly všechny obdařené vnady i blond loknami. „O tom už mluvil i Freud. Muži mají v sobě slastné vzpomínky na rané dětství, kdy sáli mléko z matčina prsu. A to se každému novorozenci zdá být obrovské. Proto si pak velká prsa vybírají i v dospělosti,“ řekl Blesku.

Blondýny však ministrovi, který se chystá na čtvrtou svatbu s Petrou Filipovou (35), z vědeckého hlediska nedoporučuje. „Já jsem četl studii, podle které jsou vášnivější a přítulnější rusovlásky. Ale ani tím se nelze řídit. Dnes je to vše falešné. Ženská si vlasy obarví, prsa přioperuje,“ tvrdí.

panda82 ( 16. dubna 2013 07:18 )

Asi má dobrou hadici hasič, zemědělství nerozumí no a ty vodovodní přípojky co chce zavést, aby platili vlastníci mají ty jeho extempora zaplatit

chumlee ( 15. dubna 2013 17:45 )

Já se mu nedivím, i když je Eva v letech, píchal bych jí každý den, závidím...

malamuti ( 15. dubna 2013 07:39 )

Ta bude něco stát, občane třes se.

itartas ( 14. dubna 2013 12:38 )

chumlee ( 14. dubna 2013 11:18 )

Na píchání a kouření skvělá...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa