Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Upřímná první dáma Zemanová: Černou nosím, protože zeštíhluje!

Autor: shp - 
4. dubna 2013
21:02

První dáma České republiky konečně promluvila! Ivana Zemanová poskytla při první zahraniční cestě svého manžela rozhovor, ve kterém prozradila, proč nosí výhradně oblečení černé barvy. „Černá výrazně zeštíhluje,“ prozradila TV Nova.

Ivana Zemanová se zatím jako první dáma moc neprojevila. Rozhovorům se vyhýbala a všude vystupovala se strnulým výrazem. Teď ale konečně promluvila a všechny překvapila svou upřímností. Prozradila, že černou barvu oblečení nosí kvůli své postavě.

Černé šaty opticky zeštíhlují

„Nosím ji, protože opticky zeštíhluje,“ přiznala upřímně první dáma. V rozhovoru dále prohlásila, že se u východních sousedů cítí jako doma. Je totiž poloviční Slovenka. Prozradila také, že se rodina Zemanových rozroste. S manželem si totiž plánují pořídit dva pejsky.

pepazdp ( 5. dubna 2013 18:40 )

Měla se s ním včas rozvést. Takhle se jako jeho žena stala první dámou automaticky a těžko se z toho může vyvlíknout. Protokol je protokol. Ale když se nechala koupit, aby Zemanovi jako rozvedenýmu neklesly preference, tak ať teď platí. Konec konců za ty prachy, co z toho má, neni nijak vysokou cenou se naučit chovat, oblíkat, líčit a vystupovat na veřejnosti na úrovni. Už by s tím učením měla konečně začít...

jima ( 5. dubna 2013 17:36 )

Kdyz se Zemanem 12 let nezila, proc ji nuti vystupovat s nim ? "Prvni dama" neni zadna funkce. Predpokladam, ze par mesicu bude vedle nej a pak doprovod prevezme jejich ctizadostiva dcera.

w.mojko ( 5. dubna 2013 15:00 )

no...veľa v hlave nemáš ani ty...české občianstvo ti nezaručí ani múdrosť, ani IQ- z tvojich príspevkov jasne vyplýva, čo si zač...

chrchel ( 5. dubna 2013 14:21 )

ja mam rad velke dvorce

chrchel ( 5. dubna 2013 14:21 )

tak předevšim by na ni měl zapracovat nějaky džigolo, ať shodi to sadlo. takhle by ženska top politika před padesatkou vypadat neměla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa