Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vypadáte jako Zeman? Hledáme jeho dvojníka!

Podobáte se Miloši Zemanovi? Pošlete nám svou fotografii!
Podobáte se Miloši Zemanovi? Pošlete nám svou fotografii!  (Autor: Aha, čtk)
Autor: red - 
12. března 2013
09:49

Prohlížejí si vás lidé na ulici a říkají vám, že vypadáte jako náš nový prezident Miloš Zeman? Pokud ano, nebo pokud znáte někoho, kdo je jeho kopií, ozvěte se nám!

Blesk vyhlašuje soutěž o dvojníka českého prezidenta Miloše Zemana. Nejvěrnější podoby budou odměněny!

Své fotografie a kontaktní informace posílejte na e-mailovou adresu tip@blesk.cz. Těšíme se na vaše příspěvky!

egeehups112 ( 13. března 2013 18:17 )

Potvrzeno: Novinářské spekulace o neprůhledném financování jsou nepravdivé! V kampani proti nám bylo využito i to, že Věcem veřejným Policie ČR obstavila účet v souvislosti se současným vyšetřováním jednoho z bývalých sponzorů Věcí veřejných. „Šlo o nesmyslné konstrukce, pro jejichž dokazování neváhali reportéři použít zfalšované dokumenty“, říká Vít Bárta, předseda strany VV. „Že novinářské spekulace byly nepravdivé, dokazuje i rozhodnutí Městského soudu v Praze ze 14.2.2013, který vyhověl naší stížnosti a zrušil usnesení Policie ČR o zajištění finančních prostředků na našem bankovním účtu“, dodává Bárta a pokračuje s tím, že rozhodnutí Městského soudu VV samozřejmě vítají. Současně jsme podali jsme stížnost Radě pro rozhlasové a televizní vysílání na pořad televize Nova „Na vlastní oči“. „Bráníme se tak snaze reportéra Kroupy využívat tento pořad k šíření naprosto nepravdivých informací o Věcech veřejných s pomocí zfalšovaných dokumentů, přestože si mohl ověřit, že jde o podvrh“, komentuje situaci na tiskové konferenci Petra Quittová. „Po dohodě s právními zástupci činíme další kroky, které jasně ukáží, že reportér Kroupa lhal s cílem dosáhnout jediného: poškodit Věci veřejné a její jednotlivé členy“, dodává 1. místopředsedkyně VV Quittová. "Rozhodnutí Městského soudu, že Policie musí zrušit neoprávněné obstavení našeho účtu vítám, chápu ho jako satisfakci a stvrzení, že hospodaření a účty VV jsou plně v souladu se zákony ČR. Stali jsme se obětí spekulace. Očekávám, že po rozhodnutí soudu, napravených krocích Policie bude následovat chlapská omluva od Janka Kroupy, který neoprávněným manipulativním spekulacím značně přispěl", komentuje situaci místopředseda strany Bábák.

rudyptak48 ( 13. března 2013 09:05 )

Nebuďte blbí, na tohle jim neskočte. Chcete se nechat otrávit, nebo zastřelit? Nedejbože sedět za Miloše, až ho také obžalují z vlastizrady?

uzjsemtudlouho ( 12. března 2013 16:43 )

a-z- ( 12. března 2013 15:43 )

To ti řeklo tvoje zrcadlo? No potěš koště...

hela52 ( 12. března 2013 15:35 )

ježiš jeden takový snad stačí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa