Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pražský zastupitel Blažek a kmotr Hrdlička: To je zase náhodička!

Autor: poe - 
23. srpna 2012
11:01

Nedají pokoj a nedají. Pražští politici a kmotři ODS si po profláknutém Obecním domě zřejmě našli novou skrýš, kde kují pikle. Alespoň podle dua Tomáše Hrdličky (43) a Rudolfa Blažka (44), kteří noc na včerejšek strávili ve stejné restauraci. Opět prý šlo o náhodu.

Tři minuty před jednou hodinou ranní. Z útrob vyhlášené restaurace La Casa Argentina v centru Prahy vychází Blažek. Nasedá do přistaveného vozu a odjíždí. Hrdlička jej následuje o 20 minut později...

Co spolu ti dva řešili? Blažek sem zamířil zřejmě hned ze zasedání pražských zastupitelů ODS. Řešilo se na něm odvolání šéfa dopravního podniku Vladimíra Liche a primátor Bohuslav Svoboda prohrál... Téma by se tedy nabízelo: Osud neposlušného primátora.

Oba ale popírají, že by v restauraci spolu cokoliv řešili, maximálně se prý pozdravili. „Každý jsme tam byli s jinou společností. Navíc já tam chodím denně,“ řekl Blesku Hrdlička, který podle svých slov v restauraci seděl od pěti, šesti hodin, zatímco Blažek prý přišel až o čtyři hodiny později. A navíc prý zůstal v dolní části. „Já jsem byl nahoře,“ doplnil vlivný pražský kmotr. Blažek pak k tomu ještě dodal: „Pokud jsme se pozdravili, tak to bylo maximum. Já jsem tam byl úplně s někým jiným a řešil úplně něco jiného než Svobodu.“ Zřejmě kvůli pochybným kontaktům Blažek stále nemá bezpečnostní prověrku, a tak mu hrozí, že bude muset odejít z postu náměstka ministra obrany Alexandra Vondry.

Slet pražských politiků a kmotrů v Obecním domě, kde byli rovněž Hrdlička s Blažkem, zmapoval Blesk loni na konci listopadu.

rendyx111 ( 28. srpna 2012 18:13 )

Blažek potáhne z ministerstva-neměl potřebnou prověrku, za to měl dlouhé prsty a kmotry...inak mu prej ten grázl Vondra poděkoval, že se mu podařilo vybudovat Národní úřad pro vyzbrojování.... Tak za prvé by to zvládla i cvičená vopice,která by měla jako Blažek houf poradců a za druhé mu s tím a se zakázkami pomohli kmotří,lobisté a kámoši,se kterýma se bude těd tiše smát

komentator ( 26. srpna 2012 16:00 )

Nenadávej odéesáckým kmotrům, komíne, prosím! Ti odéesáčtí kmotři sice kradou, jsou to však ve své podstatě slušní hoši!! Vždyť jejich kápo Nečas, je přece předseda vlády boje s korupcí!!

vagen ( 25. srpna 2012 11:27 )

desive itrikani likviduji Prahu

komin ( 24. srpna 2012 16:12 )

strasliva banda

tvpraha7 ( 23. srpna 2012 17:45 )

...ale stejně asi nakonec trestu ujdou!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa