Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rathova žena Berill startuje v politice: Jako panička z reklamy na prací prášek

Autor: Františka Čížková, ljš - 
15. srpna 2012
15:23

Bývalá tisková mluvčí Davida Ratha, Berill Mascheková, proslulá svým rázným vystoupením po exhejtmanově zatčení, oznámila, že povede kandidátku nového hnutí Středočeši2012. Tentokrát však nepřesvědčila ani projevem, ani outfitem.

Nové politické hnutí Středočeši2012.cz povede do krajských voleb Berill Mascheková, bývalá mluvčí Středočeského kraje za hejtmana Davida Ratha, který je stíhán pro podezření z korupce.

Mascheková rozhodně popřela, že za hnutí bude kandidovat sám Rath, pokud by byl osvobozen. Na dnešní tiskové konferenci potvrdila, že na čtvrtém místě kandidátky, které je při překročení pětiprocentní kvóty na hranici volitelnosti, je ale Rathova manželka Eva.

Jinak velmi suverénní Mascheková působila na tiskové konferenci velmi nervózně a často se přeříkavala. S novou rolí političky se teprve učí pracovat, stejně jako s volbou vhodného outfitu a vizáže. Ten dnešní se k ní přiliš nehodil.

Jak to vidí Františka

Mluvčí odvolaného, vazebně stíhaného hejtmana Ratha, Berill Mascheková, odvaha dělat politickou kariéru neschází. Ale pokud chce své ambice přetavit v realitu, měla by pro prezentaci veřejnosti zvolit jiný styl outfitu. Nic proti zářivě fuchsiových šatům s přestřiženým zdůrazněným pasem a vypuštěnými sklady na sukni. Nic ani proti ikonickým bílým perličkám, jež mají styl lady umocnit. Jen tahle paráda nepatří k Berill, jež je ostře řezanými rysy tváře, šlachovitou postavou i účesem podobným, dosti maskulinním typem ženy jako vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová.

Nevhodně křiklavá až nevkusná je i s modelem urputně sladěná barva laku na nehtech. Berill Mascheková spíš než solidní politička působí jako Stepfordská panička v reklamě na prací prášek, jenž zanechává barvy zářivé. Tuto image jí voliči zřejmě těžko uvěří.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

rudyptak48 ( 17. srpna 2012 20:40 )

Takové politiky si zasloužíme, když pořád strkáme hlavu do písku.

abvydavatelstvi ( 16. srpna 2012 18:53 )

Nechapes že si tvain dělá srandu ..... píše když u jednoho čísla vydrží alespoň čtyři hodiny ....

8bc5 ( 16. srpna 2012 15:04 )

Jardo,když bude Váš nadřízený zloděj tak dle Vás budete taky zloděj.PS.Paní Berill byla mluvčí středočeského kraj.úřadu.

8bc5 ( 16. srpna 2012 15:02 )

Taky si to myslím.Paní Berill je severský studený typ .Osobně si myslím,že je oblečená elegentně bez blbých zbyteč.modn.extravaganci.Dle mého názoru zvolila klasiku,která je k tomuto účelu vhodná a decentní.

mirkazam ( 16. srpna 2012 14:53 )

pokud je pro tebe Beril správná volba, tak si uvědom, že nemáš pod palcem prachy s EU jako její oblíbenec Rath. Ten byl štědrý a rozdávačný s cizího. A protože mu sklapla klec, tak Beril hurá do politiky...sranda, co ???

Zobrazit celou diskusi