Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Je to Lochneska, vzkazuje kníže k rozpadu TOP 09 z dovolené

Kníže Schwarzenberg z dovolené vzkázal, co si myslí o údajném hrozícím rozpadu TOP 09, za kterým má stát i osoba Miroslava Kalouska
Kníže Schwarzenberg z dovolené vzkázal, co si myslí o údajném hrozícím rozpadu TOP 09, za kterým má stát i osoba Miroslava Kalouska  (Autor: Koláž Blesku)
Autor: ČTK, simao - 
15. srpna 2012
19:20

V TOP 09 to vře, hrozí rozpad, hlásala minulý týden MF Dnes. Je to nesmysl, kontroval Miroslav Kalousek. Je to jako Lochneska!, vzkazuje z dovolené Karel Schwarzenberg. A zvěsti o sporech uvnitř vlastní strany se snaží usilovně dementovat.

Jak že se to říká? Na každém šprochu... Jenže jak to přesně je s neshodami uvnitř vládní TOP 09, to se dá jen těžko vyčíst.

Zvlášť když vlastní jádro TOP 09 a jeho partnerské hnutí Starostové a nezávislí (STAN), které vede Petr Gazdík, předstoupí demonstrativně před novináře a hází na všechny strany úsměvy, snažící se vzbudit dojem takřka idylického soužití.

Podle místopředsedy TOP 09 Kalouska patří zvěsti o problémech TOP 09, hrozících rozštěpením strany, "na silvestrovský večírek". "Je to ještě větší nesmysl než zaručená zpráva o objevení příšery v jezeře Loch Ness," vzkázal z dovolené předseda strany Karel Schwarzenberg.

"O nejednotě či štěpení nemůže být ani řeč," přitakal Gazdík. Jenže smlouva o spolupráci je podepsána jen do konce roku. Jednat se o další spolupráci začne až po podzimních krajských volbách. "Situaci vyhodnotíme až po volbách," potvrdil dnes předseda STAN.

Nejednotné postupy spolu straníků se přitom projevily třeba při hlasování o vydání členky "Topky" Vlasty Parkanové k trestnímu stíhání.

Někteří členové strany také dali najevo, že se jim nelíbilo Kalouskovo vyjadřování v celé kauze předraženého nákupu armádních letounů CASA. Prý mohou vrhnout negativní stín na celou stranu - a to i v její komunální politice, kterou reprezentují především starostové menších obcí. Mírnit svého ministra financí musel ostatně i šéf vládního kabinetu Petr Nečas.

reeh ( 16. srpna 2012 21:43 )

Karlík to vyřešil ....... http://vtipy.netroof.eu/item/7597/rozumne-reseni/

osinek ( 16. srpna 2012 14:28 )

Ti recyklovaní černo***níci z TOP 09 spolu s různými Gazdíky a dalšími starostíky z Horní Dolní dostanou za své lumpárny v podzimních volbách do drštky a spadne klec. Slušní starostové odmítnou dělat stafáž Kalouskovi, parkanové a dalším recyklovaným černo***níkům! Do dřšťky dostane ve volbách na podzim rovněž ODS. Neschopný Nečas, s kterým ODS nevyhrála žádné volby, dostane kopačky (spolu s Nagyovou) a bude vymalováno! Volební debakel vláda nepřežije. Chce to nevolit pravici!

sakra ( 16. srpna 2012 09:30 )

Gazdík je jen mrkající kejval Kalouska, dokáže jen papouškovat kecy Kalouska, Nečase a všechno co kde "napravo" zaslechl. Hodí se skutečně jen na vesnici, kde rozhoduje v malém.

rudyptak48 ( 16. srpna 2012 08:51 )

Jak tu už bylo řečeno, vymyslí si jinou stranu. Jednu už v Praze máme... Malou Stranu... teď přijde na řadu Velká...

joudajoudovy ( 16. srpna 2012 06:37 )

zbalte si nakradene svestky a odtahnete do vecnych lovist. Topaci patri mezi zdejsky vykvet. Cernop-r-d-e-l-nik Kalousek se bude skvarit v pekle za stale porusovani Desatera.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa