Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vladimír Franz dělá prezidentský rychlokurz

Autor: oj - 
9. srpna 2012
11:49

Kompletně potetovaný profesor a hudební skladatel Vladimír Franz (53) bere svou úlohu prezidentského kandidáta se vší vážnosti. Na facebookové stránce se objevila fotografie, na které čte knihu Budování státu.

Vladimír Franz nyní sbírá 50 tisíc podpisů nutných pro jeho kandidaturu. "Potvrzuji, že kandiduji. Už se na tom začalo pracovat," poznamenal Franz koncem minulého týdne a sklidil úspěch. Jeho fanouškovská stránka má v současnosti téměř patnáct tisíc příznivců.

Franz už má i svůj tým. "Chceme působit důvěryhodně a transparentně a po boku Vladimíra tak přicházíme s kůží na trh," napsala na Facebook iniciativa Vladimír Franz prezidentem v narážce na tetování profesora Franze, které pokrývá snad každý kousíček jeho těla.

 Komu dáte svůj hlas v přímé volbě prezidenta vy? Podpoříte Vladimíra Franze, nebo si vyberete někoho jiného? V anketě hlasujte ZDE >>

 

rezacek ( 14. srpna 2012 09:51 )

Když mohl být ve starém Římě v senátu kůň, proč bychom nemohli mít France (či jak se píše jeho zbytečné jméno) na Hradě. Alespoň by byla sranda.

anka ( 9. srpna 2012 16:19 )

Ja osobne bych byla pro, aby pan profesor Franz byl ceskym prezidentem. Jeho tetovani me nevadi....naopak kazdy by okamzite vedel, kdo je nas prezident a kde lezi Cesko....Vzdelani, vzhled, s tim problem nemam - ale rada bych se dozvedela vice o moralnim postaji pana profesora....

abvydavatelstvi ( 9. srpna 2012 15:31 )

Mám obrovské štěstí že jsem zůstala ve slovenských horách a už se me netýká co se v Kocourkove přezdívanem Česká republika děje .... jako všude je něco i chleba o dvou kurkach ale aby takový hastros si dovolil kandidovat na prezidenta ..... kdyby vypadal normálně tak budiž ale už to není normální když se nechal tak zřídit ..... že se sám sebe nelekne ráno v zrcadle. Podle me je jesitny a samoliby a je rád středem pozornosti......

vasounek ( 9. srpna 2012 14:52 )

Jako fór je to dobrý,ale snad to nemyslí ten pokérovanej debil vážně,už takhle si ti přiblblí Amíci myslí,že jsme v Jugoslávii a teď by nás pedle něj hledali někde v pralese,i když,k tomu co se tady děje by se hodil,je to namyšlený hov a do,nemá vůbec žádnou soudnost,tituly nejsou všechno,i opice se naučí nškteré věci.

jikar ( 9. srpna 2012 13:58 )

Můžeš kandidovat.

Zobrazit celou diskusi