Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hejtman Hašek: Hubne sexem a zarůstá vousem

Autor: oj - 
4. srpna 2012
05:00

Milenka jde Michalu Haškovi (36) k duhu. Jihomoravský hejtman nedávno přiznal, že opustil manželku. Od té doby výrazně zhubl. Nedá se zatím mluvit o propadlých tvářích, ale sako, které ještě nedávno jihomoravskému hejtmanovi padlo jako ulité, na něm visí jako na ramínku.

První místopředseda ČSSD následoval své kolegy v parlamentu a za dobu působení ve vysokých politických funkcích si kromě postavení vypracoval i pěkný pupek a bradu navíc. Tyhle časy jsou ovšem pryč.

Od té doby, co Hašek oznámil, že opustil svoji rodinu, neuvěřitelně zhubl a druhou bradu vyměnil za bradku. „Žijeme po dohodě již nějaký čas odděleně, každý sám,“ přiznal Blesku.

Přestože tvrdí, že žije sám, podle informací Blesku mu dělá často společnost vedoucí odboru jeho kanceláře Šárka Rouzková.

I údajná Haškova milenka je však vdaná. V práci má pověst chytré sympatické pracovité ženy, která na úřadě vládne pevnou rukou. A to se Haškovi líbí. Jak prozradil zdroj Blesku, který dobře znal poměry v jeho rodině, Hašek byl pořádný podpantoflák. „Konečně od ní odešel a bude se moct nadechnout. Ta jeho nádhera a hlavně tchyně ho k ničemu nepustily. O všem rozhodovaly ony,“ prozradil.

itartas ( 9. dubna 2013 09:49 )

no ono milenky a milenci jdou obvykle k duhu všem zadaným což se o jejich potomcích ovšem říci nedá. Za pár let bude zase vše při starém i to tloustnutí i ta nuda. Jeden by si myslel v blahé naději, že to bude lepší a lepší a ono to bývá obyčejně horší a horší.

bome ( 5. srpna 2012 17:15 )

No tak blb jsi asi ty a poradnej, protoze nejde o to kdo vyhraje, ale a o penize za hlasy. Kdo vyhraje je jedno, protoze se nic nezmeni bude to stale stejne, musel by se zmenit volebni zakon a ustava aby se neco zmenilo, jenze to uz je pro tebe asi moc narocne k pochopeni.

bome ( 4. srpna 2012 16:43 )

Hasek pohubnul, protoze ma ted stazenou ***, ze prijde na radu po Davidkovi. Nerozumim lidem, kteri chodi volit tydle kreatury. Byli to nuzaci a v politice jsou z nich multimilionari. Dik Vasim hlasum. Nechate se od nich okradat a jeste vas cpou, silnicni soli, kuzema, a zkazenym masem. To je odmena za Vas hlas. Co by delali, kdyby k tem volbam nikdo neprisel? Proto vzdy nabadaji, jdete k volbam dejte svuj hlas. Naopak, nikdo k nim nechodte a jsou v ***i.

ivoadler ( 4. srpna 2012 16:33 )

Hašek se mi nikdy nelíbil. Má ksicht i výraz koňskýho handlíře a podle toho vypadá i jeho kariéra. Vypadá to tak, že v soc. dem. se uplatní kdekdo. A furt jim chybí politik s morálním kreditem a politickými schopnostmi. V čele strany se střídá jeden příštipkář za druhým. Sobotka sice vypadá čestně, ale o schopnostech bych skromně pomlčel. Aby měli kandidáta na prezidenta, museli sáhnout po neznámým Dienstbierovi. Z toho možná něco vyroste, ale ta prezidentská kampaň mu ublíží. Bude poraženej.

pavlus ( 4. srpna 2012 15:25 )

Normální srab, kterému spadne funkce do klína a on opustí rodinu - stejně jako několik blbců před ním. Jak se pak chystá chovat ke svým voličům? Nevěřila bych mu ani pozdravení, snobovi prolhanému.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa