Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kvíz s prezidentskými kandidáty: Hřebejk, Vondráčková, Troška... Komu fandí celebrity?

Autor: red - 
28. července 2012
05:48

Představte si, že by byl boj o Hrad skutečnou vojenskou operací. Uhádnete, kdo z kandidátů by jí mohl dát krycí název Sladké mámení, kdo Kameňák a kdo třeba Pěsti ve tmě?

Operace Kameňák

Potrhlou komedii režíroval Zdeněk Troška a jeho podpoře se těší expremiér Jan Fischer. „Prokázal, že je člověk na svém místě, je to jeden z mála slušných a důvěryhodných lidí,“ řekl o něm Troška.

Podporují Jana Fischera: Zdeněk Troška – režisér letních komedií, Jan Pirk – proslulý kardiochirurg, Jan Hrušínský – herec slavného jména, Václav Hudeček – houslový virtuos

Operace Oběti a vrazi

Další film a další režisér (vlastně režisérka) – podporu Andrey Sedláčkové získal Jiří Dienstbier. Nebo by dal přednost krycímu názvu podle dalšího filmu téže autorky? Jeho kampaň by pak nesla titul Musím tě svést.

Podporují Jiřího Dienstbiera: Režisérka Andrea Sedláčková, filosof Erazim Kohák, fotograf Jindřich Štreit.

Operace Muži v ofsajdu

Vladimír Dlouhý byl jako politik dlouho mimo hru a teď ho podporuje stříbrný medailista z EURO 1996 Karel Poborský. „Na Vláďovi si hlavně cením přístupu ke sportu: Běhá maratony, lyžuje, jezdí na kole, pravidelně plave, a když je čas, zahrajeme si golf,“ vysvětlil fotbalista. Tak určitě…

Podporují Vladimíra Dlouhého: Fotbalista Karel Poborský, chirurg Pavel Pafko, režisér Jan Hřebejk

Operace sladké mámení

Hit Heleny Vondráčkové kampani Bobošíková, jíž zpěvačka hodlá pomáhat. „Detaily kampaně ale zatím prozrazovat nebudeme,“ tají Bobošíková podrobnosti.

Podporují Janu Bobošíkovou: Zpěvačka Helena Vondráčková, mistryně světa ve vrhu koulí Helena Fibingerová

Operace Pěsti ve tmě

Film z boxerského prostředí může jako krycí název využít Miloš Zeman. Proč? Stojí za ním mistr světa v boxu Lukáš Konečný! Zemanovi chce dát podepsané boxerky (rukavice, ne spodní prádlo).

Podporují Miloše Zemana: Lukáš Konečný – mistr světa v boxu, Laďa Kerndl – jazzový zpěvák, Radim Uzel – sexuolog, František Čuba – exšéf JZD Slušovice

Karel Schwarzenberg (74)

Nemá prý o svých podporovatelích přehled: „Nikoho jsem se neptal, ale doufám, že nějací tu odvahu budou mít,“ říká kníže. O sympatizanty mít nouzi asi nebude.

Přemysl Sobotka (68)

Tvrdí, že ho podporuje mnoho známých lidí, ale zatím je tají: „Uzavírám s nimi písemnou dohodu o podpoře a teprve pak jména zveřejním,“ říká opatrně Sobotka. Že by se bál přeběhlíků?

mariebromova ( 1. srpna 2012 14:32 )

Na prezidenta této země plně podporuji Miloše Zemna ten alespoň řekl kdo bude financovat jeho kandidaturu ale Pan Fišer nejprve tlachal že si bude svou kandidaturu hradit ze svých prostředků a najednou vyjde najevo že celou jeho kampaň bude hradit podnikatel který disponuje miliardovým majetkem. jak potom by takový kandidát na prezidenta v případě jeho zvolení mohl být zcela nestranný když v pozadí jeho financování stojí soukromý sektor s miliardovým majetkem.To by si pak leckdo mohl myslet, že nový prezident pan Fišer nebude zcela nestranný a mohlo by to vést až k mínění, že za své financování bude podporovat právě miliardáře který mu nyní ze svého daruje na jeho kampaň milionové finanční prostředky. proto je namístě dát jasnou volbu pro Miloše Zemana ten se sničím netají.

mirkazam ( 1. srpna 2012 08:17 )

dnes jsem se dočetla, že o kandidaturu na prezidenta zvažuje taky potetovaný výtvarník Franz.Tak to by bylo dobrý, v tom by jsme hráli ve světě určitě prim..

jarofa ( 1. srpna 2012 02:16 )

Dobrý večer,já mám vybranou kandidátku.Prosila bych ženu a to pracovitou s ekonomickým a publicistickým vzděláním.Moje favoritka je paní Bobošíková.Její velkou předností,neleze do řitě nikomu z EU.A nenechá se tlačit do bankovní federace Moje kandidátka na prezidentku je paní Jana Bobošíková.Rozhodně nebude servilní vůči EU a to pokládám za velmi důležité.Kdybych nechtěla volit ženu,pak bych dala svůj hlas pro Ladislava Jakla.

1pravda1 ( 30. července 2012 10:22 )

A u Fischera máte taky prolustrováno - rodiče, strýčky atd. abychom se ještě nedivili

henes ( 29. července 2012 21:24 )

Hřebejk, Vondráčková, Troška... Komu fandí celebrity? Proboha, co je komu do toho ? Koho to zajímá? Ču..k by mi z toho praskl.

Zobrazit celou diskusi