Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dobeš boj s registrem zatím ustál: Nečas ho neodvolá

Nečas své ultimátum prodloužil, ministr Dobeš tak stále nemá vyhráno.
Nečas své ultimátum prodloužil, ministr Dobeš tak stále nemá vyhráno.  (Autor: ČTK)
Autor: ljš - 
27. července 2012
11:31

Ministru Pavlu Dobešovi už musí při vyslovení slova registr naskakovat vyrážka. Poslední bitvu s ním zatím ale vyhrál. Proklatý systém dnes funguje a premiér Nečas ho proto neodvolá. Prozatím.

V klidu ale Dobeš stále být nemůže, Nečas totiž své ultimátum pouze prodloužil. Ministra odvolá, pokud registr přestane fungovat.

"Registr vozidel teď nekolabuje, jsou tam problémy, u kterého systému ale nejsou. Občan má právo být obsloužen a já věřím, že se tak bude dít. Jinak by byla politická odpovědnost vyvozena," řekl Nečas novinářům.

Systém byl zaveden 9. července a od té doby neustále kolaboval, až dnes však začal fungovat bezproblémově.

frantaklika ( 31. července 2012 13:48 )

Jako správný hospodář by měl firmu, která je neschopná okamžitě vyrazit, ale on to tutlá, bagatelizuje a protahuje. I neodborníkovi je jasné, že systém je zcela špatný koncepčně už od začátku a že bude časem muset nastoupit jiná firma a další náklady s tím spojené zaplatí daňový poplatník. O nasraných lidech ani nemluvě. Dobeši kolik jsi dostal do kapsy? Doufám, že tě Bradáčová taky dostane i s chemikem a svazákem.

mathony ( 31. července 2012 09:05 )

nečas je č..-.k který si sere do vlastní huby zajímavé je že Pospišil byl venku ráz na ráz a rozhodně neprodrbal miliony ale ti ostatni mu sedí měl bydostat pořádně nakopáno a zmizet nám z očínečas nás s tím svým ancáblem vede do pěkného srabu

komentator ( 30. července 2012 21:22 )

Za silně předražený a málo funkční registr aut musí profláklý Dobeš okamžitě odstoupit!! Dobeš porušil Zákon o zakázkách státu neboť nezadal výběrové řízení na poměrně velkou ministerskou zakázku!! Proč dal Dobeš lukrativní státní zakázku spřátelené firmě ATS-Telcom, která nemá dost zkušeností v daném oboru? Jak je možné, že Dobeš akceptoval silně předraženou cenu instalování a servis registru motorových vozidel? Navíc, registr je nespolehlivý a pomalý!!! Proč ministerstvo odmítlo podstatně LEVNĚJŠÍ NABÍDKU firmy, která nainstalovala a úspěšně provozovala několik let registr vozidel pro minsiterstvo vnitra? Dobeš, který odmítl levnější nabídky od zkušených firem s výbornými referencemi, poškodil stát. Darebák Dobeš, který se furt vymlouvá a lže, musí dostat padáka! Jak je možné, že šéf vlády ROZPOČTOVÉ ODPOVĚDNOSTI Nečas toleruje lumpárny Dobeše,který poškodil zájmy státu? A co ta PŘEBĚHLICE-POBĚHLICE bývalá odéesačka Peak, která jako místopředsedkyně vlády pro boj s korupcí měla požadovat tvrdý trest pro člena PŘEBĚHLICKÉ platformy LIDEM Dobeše, který nevypsal výběrové řízení na lukrativní státní zakázku a souhlasil s naimstalováním silně předraženého registru motorových vozidel, který je málo funkční? Ta vládní havěť dojí státní kasu. A díry v rozpočtu spojené s různými zlodějinami chce ta asociální vládní verbež zaplácat z peněz lidí, zvyšováním daní, snižováním sociálních dávek zdravotně postiženým, zmrazením důchodů! Nečas, Peak, Dobeš se budou divit když lidi vezmou bejčáky a vyženou je od koryt! Není NAČASE ZBAVIT SE Nečase?

joudajoudovy ( 30. července 2012 07:59 )

p-i-c-o-v-sky Dobes se musi udrzet i ze ztratou kyticky, jinak by cela vlada sla od valu. Za dva roky si to povime, nastane den zuctovani a rozdavani kyticek za zasluhy.

pilif.99 ( 27. července 2012 17:51 )

Řekl, že pokud nebude registr fungovat, tak odstoupí. Nefunguje, takže má být dávno pryč! Ale to jsme věděli, že to jsou ZASE JEN KECY!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa