Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Topolánek je v Toskánsku: Opět jen v pronájmu?

Autor: puk - 
22. července 2012
19:58

Expremiér Mirek Topolánek (ODS) je zpátky na místě činu! S rodinou opět tráví léto v luxusní vile v Toskánsku, tam, kde vegetoval už v roce 2009.

Tehdy byl ještě jako premiér na italském poloostrově po boku podnikatelů, lobbistů a manažerů a vyvolalo to poprask. V létě 2010, po svém odchodu z křesla premiéra, tam jel znovu. A nyní ho v domě načapali reportéři MF Dnes.

Vila má hodnotu asi 50 milionů korun a běžně ji nelze pronajmout. Ještě jako premiér Topolánek tvrdil, že si vilu pronajímá jeho podržtaška Marek Dalík za 700 tisíc korun. Spekuluje se však i o tom, že vila patří Topolánkovi. Kde by na ni ale vzal, zůstává otázkou...

sakra ( 24. července 2012 11:37 )

Na fotce mu tentokrát nestojí!!!

komentator ( 23. července 2012 20:42 )

Ten pologramotný (rotný) Topolánek moc toho neuměl. Jako premiér dělal Česku pouze ostudu,zejména v zahraničí! Pokud jde o zlodějiny, tak spolu s Kalouskem byl bezkonkurenční jednička mezi českými politiky. Topolánek měl vynikajícího VÝBĚRČÍHO DANÍ(úplatku) Dalíka! Je veřejným tajemstvím, že Dalík VYBRAL miliardy u stavebních firem, které za 3 roky Topolánkovy vlády dostaly desetimiliardové zakázky na výstavbu dálnic! Dle dobře informovaných novinářů miliardové úplatky prý pomohla Topolánkovi dostat do daňových rájů ta podivná (malá) banka J§T. Banka J§T měla problémy se Scotland Yardem,který české lupiče načapalk při podvodných operacích v Karibiku. Dańové ráje v Karibiku jsou pod britskou jurisdikcí! Doufejme, že policie a státní zastupitelství si již brzy vyšlápnou na Topolánka a na banku J§T!!

tuning ( 23. července 2012 17:32 )

Už aby tam seděli všichni. Topola do Heřmanic, ale Mírov taky dobrý.

tuning ( 23. července 2012 17:31 )

tuning ( 23. července 2012 17:29 )

Ten mafio mazánek se všem jen vysmívá. Měl prd a nhrabal přes politiku. A je v klídku hnusák, lepák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa