Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Facka Paroubkovi je bez trestu

Autor: ot, lmk - 
17. července 2012
14:26

Vyšetřování skončilo, zapomeňte! Facka, kterou v dubnu dostal expremiér Jiří Paroubek na ulici od neznámého muže, zůstane bez trestu. Policistům nepomohlo ani to, že jim Blesk naservíroval podobu pachatele. Případ odložili.

„Pachatele se nepodařilo vypátrat,“ potvrdil mluvčí pražské policie Jan Daněk. Stejně by ale podle něj šlo jen o přestupek proti občanskému soužití, za který by viníkovi hrozila pokuta 3 tisíce korun.

Nejdál se ve vyšetřování incidentu dostal Blesk. Sehnal očité svědky. „Pan Paroubek se bavil s nějakými lidmi. Když domluvili, přišel k němu klidným krokem vysoký muž a naložil mu řádnou facku,“ popsal sedmadvacetiletý muž z Prahy. Ten také dodal fotku těsně po napadení.

Blesk poté snímek útočníka zveřejnil s výzvou, aby se ozvali lidé, kteří by ho poznali. Neozval se nikdo. Buď viníka nikdo nepoznal, nebo mu kvůli facce Paroubkovi nechtěli dělat problémy.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

andrea68 ( 16. prosince 2012 17:44 )

A vy byste se měl naučit česky!

vivald ( 18. července 2012 04:35 )

Paroubek by mohl na pouti u Kočky dělat fackovacího panáka !To by jste viděli kolik by vydělal pro Petrušku ten sexy mozek !

benel ( 17. července 2012 19:28 )

Kolik politiků si už nafackoval ?

kakamilek ( 17. července 2012 16:16 )

Tý neblbni,náhodou si tě nechá zjisti vytahne tě z toho tvýho smradlavýho pelechu,sehne se aby tě mohl chytnout pod krkem a ty budeš ve vzduch kopat a kopat....

kakamilek ( 17. července 2012 16:13 )

Divím se že se nenašel ani jediný člověk, který by mu toho facana nepřál.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa