Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Babáka tu nechceme! Poslanec má zákaz vstupu do baru politiků

Autor: puk, SAN - 
14. července 2012
19:57

To je ostuda! Poslanec Michal Babák (37) má zákaz vstupu do baru, kde se loni v srpnu natřásal, porval a nakonec přišel o dva zuby! Dveře zdobí nálepka, která vstup tomuto rváči striktně zakazuje.

O přítomnost Babáka v oblíbeném klubu politiků v centru Prahy Blue Light rozhodně nikdo nestojí. Jasně o tom svědčí samolepka, na které je namalovaný duch z filmu Krotitelé duchů. A kromě nápisu »Babák« je tu ještě jedna změna: Duchova pusa totiž obsahuje dvě díry po předních zubech, stejně jako na proslulé fotografii poslance po potyčce.

„Je běžné, že výtržníci v různých putykách nemají vstup dovolen, tento klub je pověstný právě ztrátou dvou zubů pana poslance. Chápu, že majitel nechce riskovat ztrátu dalších,“ okomentoval samolepku častý návštěvník baru a šéf poslaneckého klubu TOP 09 a Starostové Petr Gazdík.

Babák nebral Blesku telefon a na esemesky nereagoval. K incidentu v baru došlo loni v srpnu. Podle svědků se poslanec vulgárně obořil na jiného hosta, že mu stojí v cestě, a začali se prát. Druhého účastníka rvačky už kvůli těžkému ublížení na zdraví obvinila policie. Hrozí mu až 8 let vězení.

lufterak ( 15. července 2012 16:17 )

tak ono je to celkem legracni, kdyby lide okolo tohoto klubu nepekli s jinymi zjedy z poslanecke snemovny a netunelovali verejne rozpocty stejne jako ostatni ... Takze teto nalepce se mohu smat jenom potud, co si nepripustim, ze se jedna o naschvali mezi stejnym typem lidi, Babak nebabak ...

vladimir1950 ( 15. července 2012 13:44 )

Udělali jen dobře, taky bych mu dal zákaz. Babák je namyšlený debil už od pohledu. A to,jak si libuje, že ten, co mu rozbil hubu půjde k soudu? Ksindl jeden..

brtan5 ( 14. července 2012 22:48 )

KLUCI POZVĚTE TAM POSTUPNĚ CELOU SNĚMOVNU A ŘEČTE DO NICH HNED MEZI DVEŘMA ,,, OKNEM JE MŮŽETE HÁZET DO KAFILÉRNIHO AUTA NIC JINÉHO SI TY PRASATA NEZASLOUŽÍ...

vivald ( 14. července 2012 20:35 )

Inu to je takové seskupení : Odsouzení soukmenovci další je rváč a princezna lhářka ! To se Johnovi opravdu povedlo ! Nejhorší je že se jim Radek začal podobat ! Ty prachy ty prachy !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa