Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Němci vzkázali: Přijeďte si pro Michalku, předtím zkoumali, zda pravým otcem není únosce!

Autor: Martin Hurda, uá, Kjos, Helena Lacinová - 
13. července 2012
17:12

Německá policie udělala testy DNA. Ty potvrdily, že jde skutečně o unesenou Michalku z Ústní nad Labem. Testy DNA určily, že skutečný otec je v Česku a vyvrátily se tak spekulace, že biologickým otcem miminka je sám únosce! 

Další zkoušku ohněm musela prodělat matka unesené třítýdenní Michalky Janové z Trmic Běla (20). Německá policie zkoumala, kdo je otcem děvčátka. Ženou uváděný Michal Gombár (31) nebo únosce Uwe R. (50)!

Proto oddalovala vydání dítěte nalezeného už v pondělí. Tuto informaci potvrdil Tom Bernhardt, mluvčí Zemského kriminální úřadu v Sasku. „Je prověřována DNA otce i únosce ve vztahu k dítěti,“ řekl v pátek dopoledne.  

Výsledky pak prokázaly, že otcem malé Michalky únosce není. Rodině již nic nebrání, aby si pro miminko do Německa dojela. Velká rodina nyní promýšlí, jak a kdy se do Německa vypraví.

Motiv, proč došlo k únosu a proč byla z kočárku unesena právě malá Michalka, je stále nejasný. Únosci jsou ve vazbě v Německu a čeká se, co z nich tamější kriminalisté dostanou.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hofihofi ( 14. července 2012 09:04 )

Tady se vedou jen a jen dohady, at nam rekne policie i nemecka, duvod unosu!!! Unosce i komplice maji tak na to vsichni cekaji, vse ostatni jsou jen dohady a blaboly.

kacota ( 14. července 2012 01:06 )

Ja píšem o tom, že celkovo ludia sú vo využívaní výhod a obchádzaní zákonov vynaliezavejší ako si mnohí myslia, vyspelí rovnako alebo možno viac ako zaostalí ..Bieli možno viac ako farební.. Čítame tu ako sociálne pracovníčky radia vlastne neuvádzať otca, tak to je potom už fakt chyba niekde inde ..

kacota ( 14. července 2012 00:58 )

Dík. A čo si myslíš o tom že to je "dôkaz" ako ho chcela predať do zahraničia ? (tak to tu niektorí píšu) Podľa mňa to nič nedokazuje. Cigáni bežne dávajú mená filmových a svetových hrdinov..Kevin Lakatoš, Omachel Gamboš Winnetou, Enrico, Jessica , Michelle - to sú najbežnejšie mená aj v cigánskej osade pri Spišskom Hrhove. Zatial to žiadny dôkaz nie je, skôr vtip http://poprad.korzar.sme.sk/c/4462184/romovia-davaju-detom-mena-podla-filmovych-hrdinov.html http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-rodina-deti/150046/silenstvi-trva-dvojcata-seherezada-a-onur .html

kacota ( 14. července 2012 00:37 )

V Nemecku mladí ľudia schválne nevstupujú do manželstva veľmi často preto, lebo sociálne výhody matky so statusom slobodná sú podstatne odlišné od manželky. Domnievat sa, že svoje výhody majú zmapované a využívajú len cigáni a že sú to nejaké triky je fakt naivné ..jemne povedané. Je to bežná prax, niečo ako ked sa do kúpno-predajnej zmluvy uvedie menšia hodnota nehnutelnosti kvôli dani z predaja..čo robí nespočítatelné množstvo ludí na celom svete

kacota ( 14. července 2012 00:23 )

Môžeš sem dat odkaz, odkial ty si čerpal informácie, že sa dievča volá Michelle ? dík.. Bild napríklad stále píše že je to Michala. Máš dôveryhdnejšie zdroje, ktoré píšu inak ? http://www.bild.de/regional/chemnitz/entfuehrung/polizei-nimmt-verdaechtigen-fest-25093378.bild .html .

Zobrazit celou diskusi