Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Debile, č*ráku, sketo! Volal Kalousek poslanci Skokanovi

Poslanec za VV Petr Skokan zveřejníl přepis vulgárního telefonátu, kterým ho počastoval ministr financí Miroslav Kalousek
Poslanec za VV Petr Skokan zveřejníl přepis vulgárního telefonátu, kterým ho počastoval ministr financí Miroslav Kalousek  (Autor: ČTK, Blesk)
Autor: ČTK, ljš - 
13. července 2012
10:25

Platíme si ho ze svých daní a on se chová jako buran z nejhoršího pajzlu. Řeč je o ministru financí Kalouskovi (TOP 09). Už víme, že fackuje na ulici studenty, že ukazuje ve Sněmovně sprostá gesta, že vyhrožuje policistům. A nyní poslanec Skokan (VV) tvrdí, že si ho Kalousek plete s pánským přirozením!

Poslanec za Věci Veřejné Petr Skokan zveřejnil přepis telefonátu, kterým ho Miroslav Kalousek počastoval, když zjistil, že to byl právě on, kdo novináře upozornil na to, že ministr na Malostranském náměstí profackoval studenta. Skokan tvrdí, že Kalousek mu řekl "ty debile, ty sketo, ty ču*áku".

Pokud si to poslanec Věcí veřejných nevycucal z prstu, tak je to další Kalouskova ostuda. Pokud pro to Skokan ale nemá důkaz, měl být zticha. Zatím mu Kalousek přes média jen vzkázal, že jeho obvinění je vrchol trapnosti. 

Blesk.cz přináší doslovný přepis rozhovoru tak, jak ho zveřejnil poslanec Skokan:

Skokan: Dobrý večer pane ministře!

Kalousek: Nazdar ty debile!

Skokan: Mluvím prosím s ministrem financí inženýrem Miroslavem Kalouskem?

Kalousek: Jasně, s kým si myslíš, že mluvíš ty čůráku?!

Skokan: Promiňte, ale asi to trochu přeháníte.

Kalousek: Kolik ti za to dali, ty blbečku?

Skokan: Nevím o čem mluvíte.

Kalousek: Víš moc dobře, o čem mluvím. Odmít jsem ti někdy nějakou dotaci? Potřebuješ prachy? Proč seš taková svině?

Skokan: Já nemůžu za to, že jste někoho zfackoval.

Kalousek: Proč jsi musel posílat esemesku všem novinářům? To jste všichni takoví udavači?

Skokan: Byla tam spousta svědků, tohle nezatlučete, ani nezametete pod koberec.

Kalousek: Jo, a že zrovna ty to musíš napráskat.

Skokan: Já?

Kalousek: No jasně ty. Dyť mi to ty novináři volali. A ne jeden. Voni nejsou takoví skety jako ty. Ty sis myslel, že tě jako zdroj neprásknou, co?

Skokan: Hele, nechte si ty sprosťárny. Všichni se Vás bojí a na to spolíháte, nikdo si to nechce rozdat s mocným ministrem financí. Co kdyby . . . a na mladýho kluka si dovolíte. Tak víte co, já se Vás teda nebojím vůbec, příště s tím počítejte a dejte mi pokoj.

Kalousek: Tak víš co, když se mě nebojíš, tak zítra rozbiju hubu tobě. Jsme asi tak stejně veliký, na mladým jsem se dneska rozcvičil . . .

Skokan: Klidně, když si sundáte ty brejle, nerad bych se o ně pořezal

Kalousek: Tak zejtra ve sněmovně.

Skokan: Klidně pane ministře.

"Poté v telefonu cvaklo a přiznám se Vám, že to byl jeden z největších šoků, které jsem kdy zažil," řekl ve Sněmovně Skokan a vyzval Kalouska k odchodu z politiky.  "Pokud tak okamžitě neučiní, vyzývám tímto zcela oficiálně pana premiéra, aby jej odvolal, a to se stejnou rychlostí a mužnou razancí, jakou v sobě našel u bývalého ministra spravedlnosti," dodal poslanec.

ZDE SI SKOKANŮV PROJEV ZE SNĚMOVNY MŮŽETE POSLECHNOUT (začíná v cca 2. minutě videa)

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Uživatel_5807388 ( 14. července 2012 13:42 )

Jancuro..... když máte dukazy ,né jedna paní povídala nebo bulvár ,sem s nima a budu Vám fandit.

Uživatel_5807388 ( 14. července 2012 13:39 )

Vy jste ukázkový prípad, těch lidí co nic nevědí ale kritizují,jak Vy tak já nevíme nic,než co nám tisk předloží a na čí zakázku.Takový hon se pořádá,zveličuje za učelem nepohodlného zničit Toto bylo i v případě Trp., tam policie také manipulovala.Aby to prošlo musel pomoci a za peníze bulvár.Nevím ,jak vy byste běsnila, když pravdu nedokážete protože máte proti Vám zmanipulovanou veřejnost.

Uživatel_5807388 ( 14. července 2012 13:28 )

Skokan, je horší ,udávat bulváru člena vlády ,je k zblití.Asi by stálo zato, aby všichni na veřejnost udaly jeho neplechy.jimko-použil bych ještě horší výrazy.

Uživatel_5807388 ( 14. července 2012 13:24 )

Bojujeme,za tvrdší postihy,takto nevychovaných dětí ale tady jak když nemáte rozum. Co učitelu,záchranářu,starých a nemocných se stává denně utokem, takových nevychovaných dětí.Protože jak řekl Kalousek nemají žádné vychvání,

jimka ( 14. července 2012 08:38 )

Liskabystrouska - já se Kalouska vůbec nezastávám, jen jsem přesvědčená, že jsou to oba bezpáteřníci a darebáci. A je jich tam v tom jejich spolku většina.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa