Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exministr Kocourek: Za odkloněné miliony padlo obvinění

Autor: ČTK, jos - 
28. května 2012
17:38

Policie obvinila exministra průmyslu a obchodu Martina Kocourka. Viní jej z poškozování věřitele. Ve hře ale budou patrně i odkloněné miliony, které ukryl před svou manželkou.

Policie obvinila exministra Martina Kocourka, není ale zatím jisté, zda obvinění již převzal. 

Kocourek podal demisi na funkci ministra v souvislosti se záhadnými investicemi jeho matky. Ta měla uzavřít smlouvu na 16 milionů se společností Key Investements. Exministr se pak nechal slyšet, že zmíněné miliony jsou jeho a chtěl je pouze "odklonit" při rozvodu.

Bývalá manželka exministra průmyslu a obchodu Olga Kocourková nyní chce po exmanželovi právě těch 16 milionů, které odklonil před rozvodem.

Olga tvrdí, že má na polovinu peněz nárok. „Jsem si naprosto jistá, že před tím, než jsme se seznámili neměl nic,“ řekla v minulosti v rozhovoru pro magazín Týden.

londynskypes ( 3. června 2012 16:07 )

to je ale verbež

tatu ( 30. května 2012 09:05 )

pro husqarnowicz-nebude to nádhera,zamete se to pod koberec a česká lůza bude volit ODS a TOP,a Píku s novou platformou.No a hlavně pánbíčkáře.Ti chtějí do vlády a hlavně restituce.O to jim jde.

tatu ( 30. května 2012 09:01 )

pro carr-tento "kalibr",jak říkáte nebral úplatky.Jednou na něj nastražili léčku a ješte to není vysvětleno,proč se krabice na 5 minut ztratila z dohledu jak kamery,tak všech přítomných.Jenže,jak jsem psala výše,doktor Rath to nechtěl pro sebe.Teď hlásili,že chtěl spravit silnice,zvelebit,opravit Domov důchodců,zámek v Buštěhradě,ale nic pro sebe.Sám je bohatý dost.Ale Kocourek je prachsprostý zloděj,který si miliony nevydělal ani nedědil,tak odkud je má???

tatu ( 30. května 2012 08:55 )

pro vladimir1950-Případ Kocourek je ještě horší než doktor Rath.Na Ratha to bylo nastraženo,byla to léčka a jak jste si všiml,opravdu nic neměl pro sebe.Tam chtěl opravit Domov důchodců,tam zámek v Buštěhradě,tam silnice,ale nic pro sebe.Takže doktor Rath chtěl dobro pro lidi.Spadl do léčky.Kocourek je prachsprostý zloděj,který neví jak přišel k milionům.On to neví.Jeho máti přistálo na kontě 40 milionů a ona neví odkud.je toto normální?Manželce zatajil 8 milionů a je prokázáno,že je nedědil a nemohl vydělat.Kde je vzal?Proč nesedí??ODS,jako "dobří rodáci",čistí jak Panna orleánská,se mu nebudou plést do soukomí.Ale Ratha roznesli dopodrobna.Stačí,když Kocourek řekne,kde k těm penězům přišel.Nic víc.

reeh ( 29. května 2012 23:00 )

http://vtipy.netroof.eu/item/6351/tri-quotoquot-ktere-otrasly-kocourkem/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa