Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sen Karolíny Peake: Povládne nám Štovíček

Autor: Josef Šťastna, ČTK - 
23. dubna 2012
14:37

Premiér Petr Nečas a Karolína Peake si hrají s osudem České republiky. Vláda bude stát na muži, který se jmenuje Milan Štovíček. Peake tohoto poslance prý přetáhne z Věcí veřejných do svého klubu a pojede se dál. 

Karolína Peake tvrdí, že její nové politické uskupení má k dispozici dostatek poslanců, aby zajistilo bezpečnou podporu vládě. Kabinet podle ní podpoří i poslanec VV Milan Šťovíček (starosta Litvínova).

Platforma vybudovaná kolem Peake má na své straně včetně své zakladatelky nyní celkem devět poslanců, což ale nestačí na sestavení poslaneckého klubu, který dříve požadovalo vedení ODS.

Peake minulý týden opustila své "mateřské" VV, postupně se k ní přidali další poslanci a ministři nejmenší vládní strany. "V tuto chvíli mohu konstatovat, že vedle mne a kolegů, kteří se odhodlali k užší spolupráci, je připraven stvrdit podporu vládě i Milan Šťovíček," uvedla Peake a dodala: "Jsem si jista, že nezůstane osamocen. Bezpečná podpora vládě je tak zajištěna."

Pokud by skupinu kolem Peake tvořilo devět poslanců, měla by ve Sněmovně spolu s ODS a TOP 09 celkem 102 hlasů.

arcaben ( 26. dubna 2012 10:04 )

Píka s Andrýsovou dala dohromady morální kodex Vypelichanejch Veverek-mimo jiné,že ve volebním období NESMÍ MĚNIT POLITICKOU BARVU,nepřipouštěli přeběhlíky jinak ztrácejí mandát..!!!!Přepeřenec Šťovíček,Píková a spol.=jste k smíchu...nebo k pláči..??!!!

sakra ( 24. dubna 2012 09:08 )

Vláda bude stát na muži, který se jmenuje Milan Štovíček. Další křivák v boji o koryto. Zřejmě má ještě málo. A Píka? O té je škoda času se vůbec zmínit.

gogo ( 24. dubna 2012 09:03 )

Sen Karolíny Peake ? Být doživotně u koryta za každou cenu. A pak že nejsou bez práce koláče ...

pravicovy_volic ( 23. dubna 2012 19:18 )

Dobře víš, že probíhá vyšetřování...dobře víš, že jsi už vypovídal na PČR....dobře víš, že znám tvoji identitu...takže raději drž tlamu !!!!Je vidět, že jsi posera a sračka, ostatně jako každý levičák

pandrhola ( 23. dubna 2012 19:01 )

to nemá chybu, a je to pravda.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa