Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sousedé Víta Bárty: Zničil nám život!

Video se připravuje ...
Autor: oj, Kjos - 
5. dubna 2012
05:32

VIDEO: Nájemníci z domu, kde polovinu bytů vlastní rodina Víta Bárty, si stěžují, že jsou tyranizováni. Nepřetržité večírky, nazí lidé ve výtahu, hluk a křik. V jednom z bytů v Praze na Kosárkově nábřeží žije i velký guru Věcí veřejných s Kateřinou Klasnovou. Právě tam pořídil Jaroslav Škárka nahrávku.

Záběry, které Jaroslav Škárka předal soudu s vírou, že usvědčí jeho bývalého šéfa Víta Bártu z předání úplatku, jsou pořízeny z bytu, odkud podle magazínu Jednička neformální šéf strany Věci veřejné ničí život svým sousedům. Jenže expertiza ukázala, že záběry vznikly dříve, než tvrdí Škárka. Tomu tak navíc hrozí obvinění z podvodu.

Bazény a nazí lidé ve výtahu, stěžují si sousedi

V domě si údajně Bárta a Klasnová postavili dva bazény. Vlhkost z nich prý prostupuje celým domem. „Bazén ve sklepě vznikl již někdy kolem roku 2004, loni pak Bártovi postavili ten nahoře. Stavební povolení ale měli. Je zajímavé, že když si chce normální člověk vyměnit parkety, má potíže s památkáři. Dva bazény pro takovéhle lidi ale normálně povolí,“ popisovala rozčíleně jedna ze sousedek.

To by ale nebylo to nejhorší. Podle její výpovědi, jsou v domě neustále pořádány bujaré oslavy a téměř není dne, kdy by byl klid. „Opakovaně se stalo, že jsme chtěli nastoupit do výtahu, a tam stáli opilí nazí lidé. A vůbec je nezajímalo, že do něj mohou chtít nastoupit i děti,“ řekl Jedničce její zdroj.

Častým hostem byl i Jaroslav Škárka. Při jedné návštěvě pořídil skrytou kamerou nahrávku. Tvrdil o ní, že je z 29. března. Tedy dne, kdy mu Bárta údajně předal 170 tisíc.

Expertiza ale odhalila, že byla pořízena už na přelomu ledna a února loňského roku. Škárka byl dosud stíhán za přijetí úplatku, za což mu hrozily až tři roky vězení. Nyní soudce Šott zvažuje překvalifikování trestného činu na podvod v možné snaze vylákat od Bárty peníze za účelem jeho diskreditace. A za to by mu hrozilo až pět let za mřížemi.

pavolpavol ( 10. listopadu 2014 18:48 )

 www.mapacelebrit.cz

12356 ( 6. dubna 2012 15:10 )

pani sousedka si zase pustila hubu na spacir a keca jak Palacky. Pokud by mela problemy s pamatkari, tak pouze v pripade, ze by se pokousela zmenit neco na fasade domu, ale v zadnem pripade nemohla mit problemy s vymenou parket. Jedine mohla mit problemy s vymenou parket, ze pozadala vlastnika domu, aby ji ty parkety vymenil. Ja opravdu zasnu, jak Blesk vytvari kauzy   Zajimave, ze si najemnici nestezovali driv ze? A pokud maji problemy s majitelem a nejsou spokojeni, tak si mohli stezovat a dolozit to a nebo drzet hubu a krok, krysy. Do mrtvol se nekopa!

salto ( 6. dubna 2012 12:06 )

Čéče, že Vy se stydíte za to, že jste je volil? No takových voslů bylo více

ivoadler ( 6. dubna 2012 10:47 )

Budu volit kteroukoliv z parlamentních stran kromě VV. To je strana na jedno použití - jako hajzlpapír.

rudyptak48 ( 6. dubna 2012 10:11 )

To bychom se asi useriálovali. Na všechny naše politiky by musel být opravdu jen Nekonečný příběh.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa