Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Klaus o ukradeném peru: Ruku bych si utrhl

Video se připravuje ...
Autor: poe, šim - 
8. března 2012
09:33

Když prezident Václav Klaus ukradl v přímém přenosu během návštěvy Chile pero, utrhl si celosvětovou ostudu. Všichni se bavili na jeho účet. Teď se k trapasu poprvé vyjádřil. "Samozřejmě mě to netěší, ruku bych si utrhl," pronesl Klaus samozřejmě s tím, že kauza je zveličená. Mrzí ho to zřejmě hlavně kvůli tomu, že to jeho odpůrci použili jako munici proti němu.

Byla to laciná příležitost k atakům na mne. Prohlásil ve čtvrtek prezident Václav Klaus, když byl v rámci bilančního rozhovoru v televizi Nova dotázán na kauzu s chilským perem.

Jakoukoli krádež přitom odmítl. Zopakoval, že při takových příležitostech si člověk tu propisku bere. Ne každý se však u toho netváří tak blaženě, jako to do kamer předvedl právě Klaus.

Podruhé se hlava republiky v rozhovoru rozlítila, když se jí moderátorka zeptala na udílení kontroverzních milostí například ředitelce soukromé Metropolitní univerzity Praha Anně Benešové, které Klaus prominul trest za podplácení a zpronevěru.

„Zlobí mě to a uráží,“ prohlásil prezident v televizi. Odmítl přitom, že Benešová si několikrát telefonovala s jeho ženou Livií. „Nemají na sebe ani telefonní čísla,“ upřesnil.

cat99 ( 13. března 2012 10:25 )

Že Tuneldědek a spol. už dávno nesedí za zlodějskou kuponovou provatizaci ! Zlatí Komunisti vrat´te se - vše je odpuštěno!

rudyptak48 ( 9. března 2012 18:08 )

Pane prezidente, poraďte svému chráněnci Dobešovi, aby přestal blbnout. Vy, který jste profesorem, určitě víte, jaké důsledky bude mít jeho rozhodnutí zrušit závěry akreditační komise. To chcete, aby si z nás opravdu všichni dělali legraci a ukazovali na nás jako na občany Kocourkova? Vy jste šlohl propisku, a je to jen vaše ostuda, ale tady jde o ostudu vysokých škol, jejich absolventů a celého vzdělávacího systému.

husqarnowicz ( 8. března 2012 14:48 )

Už s tím tuneldědkem dejte pokoj! Váš článek nepřinesl nic nového, ten člověk si bude stále myslet ve své nadutosti, že je génius a že nad něj není, i kdyby si celý národ myslel pravý opak. Bylo neštěstím pro ČR, že se stal prezidentem, však taky ty volby byla pěkná fraška. Není divu, že neustále přibývá lidí, kteří se za něj a za jeho činy úpřímně stydí. Proto není potřeba si ho stále připomínat, sotva kde něco "moudrého" pronese. Čím víc se totiž do hovna píchá, tím víc smrdí.

reeh ( 8. března 2012 14:41 )

Přání bývá otcem myšlenky http://vtipy.netroof.eu/item/7081/prani-byva-otcem-myslenky/

farah ( 8. března 2012 14:04 )

jo, já tak nějak obdobně. Myšlenkou bylo, aby každý mohl mít ten kousek z toho co tu bylo...a jak jinak rozdělit státní majetek mezi 10 mil. občanů než formou akcií ještě nikdo nevymyslel...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa