Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrták Gross: Album expremiéra z bytu, který ho stál kariéru

Autor: poe, fab, mokk - 
28. února 2012
05:00

Kde skrývá Stanislav Gross(42) ten křišťálově čistý křišťál? Blesk včera sledoval stěhování někdejšího premiéra z přepychového bytu na pražském Barrandově do jeho nové, superluxusní vily v nedalekém Slivenci. Stěhováci nosili koloběžky, deštníky, krabice…

Ale průhledný minerál, na který se Gross kdysi odvolával při trapném zdůvodňování původu svých peněz, nikde! Vítěz čtenářské ankety Blesku o největšího gaunera Česka už ho stejně nepotřebuje. Jeho druhé zázračné zbohatnutí, tentokrát z akcií, spolkla i policie!

Grossovi prodávají barrandovský byt s bazénem. Taková informace teď pronikla na veřejnost a Blesk se začal pídit po podrobnostech. Samotný politik ani jeho manželka Šárka (42) nechtěli na dotazy odpovědět. Jejich známý, který včera dohlížel na stěhování, ale Blesku řekl: „Nemyslím, že ho prodávají. Víc se o tom ale nechci bavit.“


Vůbec poprvé se přitom informace, že se Grossovi chtějí zbavit barrandovské nemovitosti, objevila loni v červenci. Tehdy údajně chtěli za byt o velikosti 4+1 s bazénem 9,5 milionu. Žádná realitka a ani Grossovi však dosud prodej nepotvrdili.

Barrandovský luxusní byt je navíc pro Grosse »srdeční« záležitostí. Skončil kvůli němu ve vysoké politice, protože neuměl vysvětlit, kde vzal milion na jeho pořízení. Z politiky se musel klidit. Ale dnes je kvůli zázračnému zbohatnutí na akciích z vyučeného mašinfíry multimilionář s obří vilou ve Slivenci.

sakra ( 29. února 2012 14:40 )

Byl mladý, talentovaný a nadějný. Ale na funkce co "vykonával" naprosto nevzdělany a bez životních zkušeností. I to je paradox naší "demokratické" společnosti. Ostuda národa!!!

frantaklika ( 28. února 2012 23:53 )

všechny prasátka nakonec skončila na porážce, ale jen jedno prasátko si mohlo říci "Bylo jsem v žitě"..a proto Stando ser na nepřejícníky...chytrým patří svět.blbcům jenom lopata.... říkával můj dědeček

gevi ( 28. února 2012 14:26 )

Gogo, chce to najít si fakta a podívat se, kdo kradl více. Asi byste se divil, kdo má na hřbětu více najasných peněz a korupčních afér a podezření. Jistě gauneři jsou všichni,ale, jen velmi špatný pozorovatel může tvrdit, že pravice krade více. Je to proto, že ČSSD vládla poněkud kratší dobu (osm let) a její grázli to chtěli rychleji dohnat. Opět - tohle není můj názor, to jsou fakta.

pravicovy_volic ( 28. února 2012 14:20 )

Pokutu, nebo oranžovou vestu, dostaneš ty rudý zmetku a to rasistické útoky...A taky můžeš i na pár týdnů bručet

rudyptak48 ( 28. února 2012 13:20 )

Na to si ještě dlouho, dlouho počkáme, aby se křišťálově čistí političtí gauneři dostali za mříže. Je to po roce 1989 jedna velké množina gaunerů, kteří tam patří. V tisku jim vždy hrozí vězením, ale nikdo z nich se tam nepodíval. Tenhle způsob demokracie, zdá se mi poněkud podivným... Zatím seděl jenom jeden, a to Svoboda za kočárkárnu Libertu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa