Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lásky prezidentova syna: Jedna odchází, druhá začíná

Autor: Veronika Pukačová, mivrk, František Prachař - 
5. února 2012
16:32

Kdeže manželské sněhy Kamily (39) a Václava Klause mladšího (42) jsou! Dlouho tajený příběh jejich odloučení od stolu a od lože, který začal někdy před dvěma lety, se dostává do finále. Prezidentův syn prý už konečně požádal o rozvod. Podle informací Nedělního Blesku na něm začala pracovat advokátní kancelář právníka Tomáše Sokola. Koho vlastně jeho lidé rozvádějí a jak k tomu došlo?

Václav Klaus mladší a studentka žurnalistiky Kamila, rozená Pojslová, se vzali 1. září 1995. Narodily se jim tři děti – Vojtěch (15), Kateřina (13) a Jakub (9). Jejich otec se rozhodl, že jinde a s jinou ženou mu bude líp.

S igelitkami k mamince Livii

Jak dlouho to mezi Kamilou a prezidentovým starším synem skřípalo, není jasné. Rozchod se svou ženou oznámil v dubnu 2010 s tím, že už spolu delší dobu nežijí. „Naše vztahy jsou nadále korektní a společně se podílíme na výchově našich dětí,“ řekl tehdy Nedělnímu Blesku.

Tvrdil rovněž, že kvůli Lucii od rodiny rozhodně neodešel! Prý ji poznal až půl roku po odchodu od manželky. „Když jsem Lucku potkal, už jsem půl roku žil u maminky, kam jsem přišel po rozchodu s manželkou jen se dvěma igelitkami.“ popsal Klaus.

Lucii poznal v jednom z barů v pražských Kobylisích, kde s rodiči bydlela. „Byla jsem v tom baru náhodou s rodiči, předtím jsme se neznali. Upoutal mě tím, že byl úplně jiný, než jsem si ho kvůli médiím představovala. Pozval mě na večeři,“ vyprávěla Lucie reportérce při exkluzivním rozhovoru loni na podzim.

Nejdřív ho nechtěla

Krásná studentka si prý zpočátku s Klausem vůbec nechtěla něco začít. Byl ale milý, vtipný a jeho názory ji zajímaly. „Vůbec jsme to neplánovali, prostě se to vyvrbilo,“ uculovala se zamilovaná studentka Vysoké školy finanční a správní, která bude příští školní rok skládat magisterské zkoušky.

Zároveň však při škole pracuje jako dispečerka u jedné pražské taxislužby. Na jaře to budou dva roky, co Lucie s Václavem chodí. A už přes rok spolu žijí v jednom z bytů v pražských Kobylisích, který patří její rodině.

Peníze? Kvůli nim to prý není!

Václav Klaus mladší je alergický na tvrzení, že je s ním jeho o šestnáct let mladší partnerka kvůli penězům. Jako ředitel soukromého prestižního gymnázia PORG jich Klaus mladší opravdu málo nemá.

Jenže Lucie chudobou rozhodně netrpí! To naznačuje také vůz, ve kterém se mladá žena projíždí – luxusní mercedes se stahovací střechou. „Tak tímhle autem přijela přítelkyně na první rande. Dost jsem čubrněl,“ smál se Klaus a dodal: „Její rodina je o dost bohatší než Klausovi, takže pomluvy o zlatokopce jsou směšné.“

Luciini rodiče Ivana (49) a Jiří (55) totiž provozovali rodinnou restauraci a zároveň jim patří několik domů v metropoli, na jejichž pronájmu dost vydělávají. A z toho, že dívku mladý Klaus ukázal na veřejnosti až téměř po roce soužití loni v červenci na karlovarském filmovém festivalu, se dá usuzovat, že Lucie není s Václavem ani kvůli svému zviditelňování.

Mami, tati, tohle je syn prezidenta

„Každý by byl překvapený, kdyby mu dcera přivedla domů prezidentova syna,“ smála se maminka Lucie Ivana, když se jí reportérka zeptala, jak přijala svého možná brzy budoucího zetě. Ona i manžel prý s přítelem své dcery vycházejí výborně. Trochu nervóznější představování pak probíhalo u Klausů. „Byla jsem z toho předem strašně nervózní, ale moc mě překvapili. Pan Klaus i paní Livia byli milí a přijali mě,“ řekla Lucie s tím, že se s prezidentským párem poprvé setkala v restauraci.

Přestože má Klaus jr. novou partnerku, Kamilu prezident a jeho žena rozhodně nezavrhli. Nechybí na žádné z rodinných akcí, často se s první dámou schází.

O rozvodu ani muk

Kamila a Václav už spolu Až nyní ale on podal žádost o rozvod, ona ji zatím nepodepsala. Všechny informace jsou ale pouze od rodinných přátel bývalého páru, sami o něm odmítají mluvit, stejně jako o svém manželství. „Dle dohody s manželkou se nebudeme k těmto věcem vyjadřovat,“ uvedl ve čtvrtek Klaus. Totéž řekla i jeho dosavadní žena.

Podle informací Nedělního Blesku mají mezi sebou dokonce uzavřenou úmluvu, podle níž o svých vztazích, seznámení ani manželství hovořit nebudou. Kdo to poruší, bude prý finančně velmi výrazně postižen. Lze pouze spekulovat o tom, proč požádal Klaus o rozvod až nyní. To, že se jednou chtějí s přítelkyní vzít, už Lucie potvrdila loni na podzim. Je tedy klidně možné, že v blízké budoucnosti uslyší Klaus mladší už podruhé bít své svatební lu nežijí zhruba dva roky. zvony...

odetka.odetka ( 15. března 2012 22:34 )

Byl ale milý, vtipný a jeho názory ji zajímaly. „Vůbec jsme to neplánovali, prostě se to vyvrbilo,“

freedom1 ( 7. února 2012 16:57 )

TAK SI TEDY MYSLÍM,ŽE NEJMENOVAT SE KLAUS ASI BY SI MUSEL HLEDAT POTEŠENÍ V BORDELU,ALE EJHLE O NĚJ SE TY ŽENSKÝ NAKONEC BUDOU PRÁT.

hudimilann ( 7. února 2012 13:05 )

Vole ten je tedy TLAMOVEC vole MUDr.Hudi Milan

vlaku ( 7. února 2012 09:22 )

Láska je láska, tady myslím převážně ke všemu, tedy hlavně penězům.

husqarnowicz ( 6. února 2012 15:42 )

Za svůj vzhled nemůže, ani za to, že má fotra arogantního narcise s patentem na všechnu moudrost vesmíru. Nemyslím si ani dokonce, že by to byl špatný chlap, i když pravičáky nemusím. Ale že se na něj lepí holky kvůli jeho názorům, tomu nevěřím ani v nejmenším. Má totiž afrodisiakum nejmocnější ze všech: prachy. A kvůli nim jsou i krásné holky ochotny ke všemu. Je to v podstatě obchod, nic jiného za tím nehledejme.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa