Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Babiš o české politice: Je to bordel a Bárta patří do blázince

Míří Andrej Babiš do politiky?
Míří Andrej Babiš do politiky?  (Autor: ČTK)
Autor: tbc, kru, mivrk - 
13. listopadu 2011
18:04

Podnikatel Andrej Babiš se v rámci propagace své občanské iniciativy Ano 2001 ostře pustil do kritiky současných lídrů politiky. Vít Bárta podle něj patří do vězení nebo do blázince. V nedělní televizní debatě se opřel i do expremiérů Topolánka a Grosse nebo prezidenta Václava Klause.

Prohlásil, že si mu o úplatek řekl Klausovi blízký člověk, majitel sportovního klubu Erpet Václav Petr. Týkalo se to prý veta zákona o biopalivech. „Ten říkal, že by něco zařídil,“ řekl Babiš. Klaus zákon vetoval loni v květnu.

„Kritizování a obviňování bez důkazů je nepolitická taktika oligarchy, který se systému, proti němuž teď tak vehementně bojuje, velmi aktivně účastnil,“ reagovala na útoky v televizní debatě vicepremiérka Karolína Peake.

Babiš v neděli označil českou politiku za bordel, absurdistán a politiky obviňuje z korupce. V pátek večer se ovšem na jednom pódiu v Prostějově setkal s čerstvě odvolaným ministrem průmyslu Martinem Kocourkem a exministrem vnitra Ivanem Langrem. Společně převzali medaile za podporu místního tenisu.

 

 

ovadmoucha ( 14. listopadu 2011 22:20 )

Mluvil v neděli v pořadu p. Moravce, plnou pravdu o bordelu v Čechách a korupci, která se nedá zastavit.Každý ma plnou hubu"protikorupci", ale až si naplní své kapsy!!!

wojtylak ( 14. listopadu 2011 17:59 )

co to je za ssraččky?

sakra ( 14. listopadu 2011 13:44 )

Ale jinak má pravdu předsedo.

janozhor ( 14. listopadu 2011 11:12 )

běžte už s tou pravicí doprd.... Levice nekrade!!! Už se prober... GROSS, WOLF,PALAS atd atd.

janozhor ( 14. listopadu 2011 11:09 )

je jich tady hodně....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa