Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Za pád slovenské vlády může kokain, řekl mluvčí premiérky Radičové

Autor: Čas.sk, šim - 
13. října 2011
10:36

Na Slovensku to po pádu vlády vře. Úterní konec kabinetu premiérky Ivety Radičové tak rozlítil jejího mluvčího, že na svůj profil na facebooku o krachu vlády napsal: „O Slovensku by neměl rozhodovat kokain. Shit happens.“

Vypadá to na definitivní konec dobrých vztahů na slovenské politické scéně. Premiérčin mluvčí Rado Baťo na facebooku zaútočil nevybíravým způsobem na druhou nejsilnější vládní stanu. Stalo se tak hned po hlasování ve slovenském parlamentu, při němž strana SaS nepodpořila euroval ani Radičové vládu.

„Byla to jedovatá metafora o stavu politiky,“ pokoušel se svůj komentář vysvětlit Baťo. Nikdo ze strany SaS se k tomu zatím nevyjádřil. Baťův status nejspíš patřil šéfovi parlamentu předsedovi SaS Richardu Sulíkovi. Narážel tím na aféru, kdy Sulíka loni vyzval bývalý premiér Robert Fico k tomu, aby skončil se svými stranickými kolegy s kokainovými večírky.

Sulík následně absolvoval test na přítomnost drog, který dopadl negativně, a Ficovi doporučil test na detektoru lži. Šéf SaS přiznal, že v minulosti kouřil marihuanu.

rudyptak48 ( 14. října 2011 15:24 )

V podstatě všechno, řečeno jednou větou. Naši politici by se nezachovali jinak. Díky za tuneldědka. V tomhle byl prozíravý.

gevi ( 13. října 2011 20:47 )

Bouře ve sklenici vody skončila.

wojtylak ( 13. října 2011 17:08 )

stejně ta EEU zkrachuje tak jako tak.je to jak prodlužování života pacientovi s posledním stadiem rakoviny na morfiu.

rudyptak48 ( 13. října 2011 14:57 )

Oceňuji si Vaši odpoveď, bez sprostých slov a urážek. V podstatě Vám dávám za pravdu.

jago ( 13. října 2011 14:52 )

Hej puso, neumíte si vládnout sami? Potřebujete na to vyžírky z Bruselu, kteří pískají a vy skáčete? Dobře, že jste dirigentům řekli polibte nám šos! Jen škoda, že si umíte vyskakovat jen na sousedy, prej "Dosť bolo Prahy". Teď byste škemrali, co? Poděkuj Vladkovi...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa