Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kalousek před Sněmovnou zfackoval člověka

Autor: ljš, jos - 
21. září 2011
18:33

Když ministr financí Miroslav Kalousek ukázal Davidu Rathovi vztyčený prostředníček, bylo všem jasné, že má k hulvátskému chování sklony, nyní dokázal, že ani pro ránu nejde daleko. Sám se médiím přiznal, že před budovou Poslanecké sněmovny zfackoval občana, který ho slovně napadl.

"Nestalo se nic mimořádného. Šel jsem po chodníku a mladík ve věku mého syna na mě začal pokřikovat: Kalousku, ty kurvo jedna zlodějská! Tak jsem ho profackoval," popsal Kalousek celý incident serveru iDNES.cz a dodal, že facky padly na úrodnou půdu.

Ministr financí se tak postaral o již druhý útok politika na občany v tomto týdnu. V úterý totiž liný poslanec Jiří Krátký, který odmítal prodloužení poslanecké schůze do nočních hodin, prohlásil, že v noci pracují pouze "kurvy a zloději". Urazil tak statisíce lékařů, sester a jiných pracovníků ve směnných provozech.

VÍTE, KOHO KALOUSEK ZFACKOVAL? OZVĚTE SE NA TIP@BLESK.CZ NEBO NA 724 014 586

Ministr financí ve Sněmovně rozhodně nepatří do kategorie slušňáků. Své politické odpůrce ve sněmovně tituluje nepěknými výrazy (Jiřího Paroubka například označil za "kolotočáře se zbytnělým egem) a ukazuje na ně vulgární gesta. Pro své politické zájmy neváhá využít ani lži. Záměrně totiž veřejnosti tvrdil, že vlastní tajnou nahrávku ze zasedání šéfredaktorů českých deníků, kterou přitom neměl. Často se také spekuluje o jeho kladném vztahu k alkoholu, nejčastěji na to upozorňuje poslanec David Rath.

Poslaneckým rváčem je také Michal Babák, který se nedávno popral v baru Bluelight a při rvačce přišel o zub. Ten ale narozdíl od Kalouska nebránil svou čest, podle místních "štamgastů" byl totiž silně arogantní a chtěli mu dát za vyučenou.

Co už víme o ministrovi financí

* je to hulvát, neboť ve Sněmovně ukazuje vulgární hesla

* je to lhář, neboť tvrdil, že má tajnou nahrávku ze zasedání šéfredaktorů českých deníků, a nic neměl

* má sklony k násilí, neboť ručně se spory na ulici rozhodně neřeší

jarcaist ( 1. října 2011 17:01 )

PŘESNĚ TAK. NIC JINÝHO BY SI NEZASLOUŽIL, PAN VELECTĚNÝ....

jarcaist ( 1. října 2011 17:00 )

ANO! ZA CO DOSTAL FACKU, PŘESNĚ TAK! ZA CO? ZA TO, ŽE SE NEBÁL ŘÍCT TOMU HULVÁTOVI, CO SI MYSLÍ VĚTŠINA NÁRODA A BOJÍ SE MU - KALOUSKOVI - ŘÍCT TO SMĚLE DO KSICHTU? DOBŘE UDĚLAL. V TOMTO PŘÍPADĚ STOJÍM ZA TÍM MLÁDENCEM, PROTOŽE NENI SRAČKA JAKO MY DOSPĚLÍ, CO MÁME PLNOU HUBU KECŮ A KDE NIC TU NIC. JEN KECY A KECY.

jarcaist ( 1. října 2011 16:57 )

MÁTE NAPROSTOU PRAVDU!!! BOHUŽEL. JSME NÁROD OVCÍ!!!

jarcaist ( 1. října 2011 16:55 )

JOJO, BOHUŽEL JE TO TAK. CO SE TU DĚJE, TO JE HNUS. DEMOKRACIE NARUBY, DISKRIMINACE NARUBY, KORUPČNÍCI NÁM VLÁDNOU, VLÁDA NÁM LŽE A MOHLA BYCH TAKHLE POKRAČOVAT.....

jarcaist ( 1. října 2011 16:48 )

MÁM ZA TO, ŽE BY SE MĚLY AUTORITY RESPEKTOVAT A ZROVNA TAK TO PLATÍ O ÚCTĚ K STARŠÍM NEBO STARÝM LIDEM. OVŠEM!!! V TOMTO PŘÍPADĚ PAN KALOUSEK PRO MNE NENÍ ANI AUTORITA A ANI ČLOVĚK PŘED KTERÝM BYCH MĚLA MÍT ÚCTU. DOUFÁM, ŽE BRZO PROFACKUJE NĚKDO TOHOTO PÁNA, KTERÝ NÁM VLÁDNE NA MINISTERSTVU FINANCÍ. ANO, JE TO HULVÁT A PRIMITIV. NEVÍM, PROČ UŽ NENÍ MEZI SVÝMI HULVÁTY, KDYŽ JE SÁM KRÁL HULVÁTŮ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa