Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kočí: Na Madeiru vyrazila bez partnera a u mužů boduje

Autor: jos - 
12. září 2011
14:32

Poslankyně Kristýna Kočí (26) v Česku působí jako žena, která si za všech okolností dodržuje profesionální odstup. Sotva ale odjela na ozdravný pobyt na Madeiru, odhodila svršky, lehla si k bazénu a nechala místní, aby ji okukovali. Všechny politické problémy najednou byly hrozně moc daleko.

Muži na Madeiře asi určitě netušili, že dovolenou u nich tráví žena, která dokázala Českou republiku rozdělit na dvě poloviny. Jedna ji obdivuje jako rebelku, která se nebojí nikoho a ničeho, druzí ji považují za lstivou intrikánku, která touží po moci.

"Je pravda, že za poslední týden jsem dostala pozvánku na rande asi osmnáctkrát. Ani jednou jsem ji ale nevyužila, takže platí, že jsem stále nezadaná a spokojená," poodhalila Kočí, v jakém duchu se její výlet za sluncem nesl.

Motivem k návštěvě Madeiry nebyl lov nového chlapa, ale snaha zlepšit si atopický ekzém, který mladou poslankyni zle trápí. "Lékaři tvrdí, že je to vyvolané stresem. Určitě se na mém zdraví podepsaly ty měsíce, co jsem přetrpěla - odposlouchávání, zastrašování, psychický nátlak... Kdo za tím stojí, není potřeba říkat," doplnila Kočí, která Madeiru navštívila v doprovodu kamarádky.

latabitha ( 14. září 2011 23:55 )

Brrrr, ona je sama sobě dostatečným trestem - nebo spíš diagnózou? Každopádně je nejen fyzicky, ale i emočně plochá. Ať zaleze někam do díry a neukazuje se, svoji jepičí roličku již dohrála...

andrysovic ( 14. září 2011 15:33 )

Jestli tohle je krásná žena,tak kráva MILKA je potom krasavice,nedosahuje vzezřením ani na její zadek.

andrysovic ( 14. září 2011 15:33 )

Jestli tohle je krásná žena,tak kráva MILKA je potom krasavice,nedosahuje vzezřením ani na její ***.

jarda987 ( 14. září 2011 14:42 )

Když vidím tuhle krávu chce se mi zvracet. A má ještě tu drzost sem dávat fotky z dovolený. Mohli si jí tam nechat a tím by udělali tomuhle státu velkou službu.

e.44 ( 14. září 2011 11:47 )

S tím pocitem nejseš sám. Já si to myslím už dávno. Taky jsem to poslala jako otázku na chat s tou její "kamarádkou". Skončilo to jako jedna z otázek na které odmítla odpovědět.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa