Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bém versus Lufthansa: Mám video, ukážu ale jen kousek

Autor: kos, evakk - 
8. září 2011
13:59

Vidět video, které podle Pavla Béma dokazuje, že ho německá letuška nepochopitelně nepustila do letadla, byl pořádný oříšek. Předcházela mu série telefonátů a Bémových okolků. Nakonec ukázal jen tu část, kterou uznal za vhodné. Co se dělo ve Frankfurtu nad Mohanem, popsal Blesku již dříve svědek: Bém se opil a společnost Lufthansa ho do svého stroje prostě nepustila.

Bém Blesku předvedl zhruba pětinu natočených sekvencí, jak sám říká "skečů". Sérii krátkých videozáznamů pořídil jeho známý Lubomír Holzer, prý jako důkaz, že společnost Lufthansa nejednala férově.

Na zhruba minutovém videu je vidět už jen to, jak letuška odchází a Bém opakuje, že chce přivolat policii. Po tuto jednu minutu skutečně nekřičí a nepůsobí opile. Co se dělo předtím, to popsal Blesku svědek celého incidentu.

Po přemlouvání se Bém uvolil přehrát Blesku ještě jeden, ani ne půlminutový záznam. Na něm mluví s mužem v uniformě. Proč exprimátor neukázal zbytek »skečů«? Prý chce, aby je jako první viděla společnost Lufthansa...

Hodiny slibů a tahanic

9:55 – Exprimátor, který už o den dřív slíbil video ukázat, si najednou nechává lhůtu do 12 hodin. Prý si rozmyslí, zda si to Blesk zaslouží.

12:00 – Žádá dalších 15 minut a telefon zavěšuje.

12:28 – Konečně vezme telefon. „Před chviličkou jsem video dostal,“ říká. Teď prý hledá médium, které umí přehrávat Windows 7. Za půl hodiny prý sám zavolá.

13:14 – Po třičtvrtěhodině čekání Blesk volá Bémovi sám. „Podařilo se mi zprovoznit techniku,“ hlásí Bém. Minutu z celého záznamu prý Blesku přehraje: „Celé vám to prostě neukážu, to uvidí první vedení společnosti Lufthansa.“

14:54 – Exprimátor přistupuje na schůzku.

16:15 – Ve své poslanecké kanceláři nám Bém ukazuje vybraný zhruba minutový »skeč«, na němž je zaznamenán spolu s letuškou společnosti Lufthansa. Bém na něm vyžaduje příchod policie. Letuška ho nevnímá, balí si věci a odchází.

rudyptak48 ( 9. září 2011 10:52 )

Asi si myslel, že na něj mluví šerpa v Himalájích.

marmat ( 8. září 2011 23:19 )

TO UŽ MUSELO BEJT ... Když nejen letuška, ale jak je už oficiálně zveřejněno i pilot letadla mu zakázali nastouupit - větší skandál na letišti měl opravdu málokdo z Ćechů - mimo držitelů drog a 2 gayů na Kubě !!! Tyhle dva "KOUZELNÍK +PATAŠON" jsou opravdu excelentní/vývozní srabi...

charia ( 8. září 2011 22:07 )

Domnívám se, že politik by měl mít Jarkovského v malíčku - včetně slušného vystupování, má reprezentovat naši zemi - za to ho řádně ze svých daní platíme. Místo toho vykřikuje, že je pan Někdo...Těžko by si někdo z elitní společnosti Lufthansy dovolilkohokoliv zbytečně šikanovat. Styďte se pane Béme

gevi ( 8. září 2011 20:21 )

Vzhledm k tomu, že ho vyhodil kapitán letadla (a ne letuška, jak on lže), tam asi něco bylo. Proč by si zasedli zrovna na nevinného Béma? Možná informace o zásahu kapitána je taky JPP, nemyslíte?

undkund ( 8. září 2011 19:32 )

asi neměl pilot Lufthansy,co dělat , tak jen tak z dlouhé chvíle vyhazoval české (taky) politiky z letadla ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa