Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

John žaluje advokátku Kočí za braní úplatků

Autor: bali - 
19. srpna 2011
17:58

Předseda VV Radek John podal v úterý trestní oznámení na advokátku poslankyně Kristýny Kočí. Prý dostala úplatek, který si dala do úschovy a nepředala ho policii, ani státnímu zastupitelství. Informace přinesly Lidovky.cz.

John stížnost adresoval Kontrolní radě České advokátní komory. "Ano, je to pravda, trestní oznámení jsem podal. Advokátka se mohla dopustit trestného činu. Pokud platí vyjádření PR manažerky Kristýny Kočí paní Aleny Maršálkové, tak advokátka přijala peníze v rozporu se zákonem proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu. Pokud jí byl znám stav věci, neměla peníze do úschovy přijmout," řekl John.

Podle Johna neměla advokátka Kočí obálku s údajným úplatkem půl milionu korun od stranického kolegy Víta Bárty uložit do úschovy. Podle poslance Josefa Škárky Vít Bárta na jaře tohoto roku rozdával svým kolegům úplatky za loajalitu. Případ už vyšetřuje policie a Poslanecká sněmovna bude brzy hlasovat o tom, zda Bártu zbaví imunity a vydá ho policii.

komentator ( 20. srpna 2011 12:19 )

Tu "tlamu" Kočí naverboval do strany VV "centrální mozek lidstva" Bárta!

komentator ( 20. srpna 2011 12:17 )

Trapnej John by měl mlčet!!! John se zesměšnil ve funkci ministra vnitra. 75% hasičů a policajtů podepsalo petici požadující, aby byl John odvolán z funkce ministra vnitra neboť ničemu nerozumí! John je za vola ve funkci předsedy strany VV (Věci Vychcané?), ve které posluhuje Bártovi. Vždyť i Véčkaři mluvili o tom, že loutkař Bárta vodí Johna na provázku! A nyní John dostane trafiku v Parlamentu. Socana Bublana má nahradit ve funkci předsedy sněmovního Výboru pro bezpečnost právě John. Holt bylo by to blbý, kdyby předseda strany neměl žádnou funkci ve vládě nebo v Parlamentu!!

sakra ( 20. srpna 2011 11:29 )

Ať jdou John i Kočí do haj.zlu. Mimochodem John už má zase připravené koryto a o to jde!

zdepa ( 20. srpna 2011 08:30 )

Spíše než o tlamu Kočí jde o idiota Johna. Rozhodně je na tom Kočí vizáží i vzděláním lépe, než nula John.

zdepa ( 20. srpna 2011 08:28 )

John jako nevzdělaný hňup se stále pouští do nějakých kauz, kde jen odhaluje svoji stupiditu. Nikdy nic neuměl, v NOVĚ pracovali redaktoři za něho, a stále se sere do akcí, které zviditelňují jeho duševní chorobu. Přesně podle přísloví : čím větší hovno, tím větší smrad.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa