Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bárta bez funkce nevydrží: Je předsedou poslanců VV

Bárta se může radovat. Má opět vysoký politický post
Bárta se může radovat. Má opět vysoký politický post  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, jaj - 
12. července 2011
13:09

Faktický šéf nejmenší a nejproblémovější vládní strany Věci veřejné Vít Bárta se opět vrací do vysoké politické funkce. Po korupčním skandálu musel opustit post ministra dopravy. Vzdal i svou kandidaturu na předsedu VV. Paradoxně nyní nastoupí na místo po vyvrhelce strany VV Kristýně Kočí. Stal se předsedou poslaneckého klubu.

Vít Bárta je muž, který bez důležité politické funkce dlouho nevydrží. Po obálkové aféře se vzdal křesla ministra dopravy. Stranu poté opustila Kristýna Kočí, která v obálce dostala půl milionu na kabelku. Její místo předsedkyně poslaneckého klubu zabrala Karolína Peake.

Tu nyní po nástupu do fukce vicepremiérky nahradí, jak potvrdil zdroj z jednání klubu, šedá eminence a faktický lídr Věcí veřejných Vít Bárta. Policie přitom žádá sněmovnu o jeho vydání k trestnímu stíhání.

straka.praskacka ( 13. července 2011 17:36 )

Ano policie požaduje jeho vydání, ale žádné pořádné důkazy proti němu nemají. Mají jenom nějaké prohlášení slečny Kočí, o kterou by si nikdo důvěryhodný ani kolo neopřel a pana Škárky, který je viditelně placený lidma z ODS. A když už jsme u toho na kolik politiků už bylo podáno v dřívější době trestní oznámení a ani to s nimi nehnulo. Nehledě na to, že ve většině případů, se to smetlo pěkně pod stůl. Takže tyto argumenty jsou docela irelevantní.

straka.praskacka ( 13. července 2011 17:35 )

Ano policie požaduje jeho vydání, ale žádné pořádné důkazy proti němu nemají. Mají jenom nějaké prohlášení slečny Kočí, o kterou by si nikdo důvěryhodný ani kolo neopřel a pana Škárky, který je viditelně placený lidma z ODS. A když už jsme u toho na kolik politiků už bylo podáno v dřívější době trestní

komentator ( 13. července 2011 16:14 )

Tak proč na kalouska a Sobotku nepodáš blbečku trestní oznámení? Víš vůbec o co šlo? Pokud vím tak nešlo o odpuštění daní ale o odpuštění části penále! Prověř si o co šlo než napíšeš nějakou kravinu!!

komentator ( 13. července 2011 16:10 )

Copak neregistruješ, že policie požaduje vydání Bártu k trestnímu stíání? myslíš, že policie křivě obviňuje Bártu ze spáchání trestného činu? Když je důvodné podezření, že Bárta spáchal trestní čin, tak by Bárta neměl kandidovat do žádne funkce! Kdyby se Bárta pohyboval v politice v civilizovaných zemích na Západě, tak by v důsledku odůvodněného podezření ze spáchání trestného činu vzeneseného policií na Západě v politice skončil! Uvědomuješ si jaké blábly píšeš dolbyo?

komentator ( 13. července 2011 15:39 )

Kalousek, který nahradil Sobotku ve funkci ministra financí, prohlásil, že odpuštění daní Dvořákovi bylo v pořádku! Myslíš, že se Kalousek spolčil s Paroubkem a Sobotkou, aby společně poškodili český stát ve propsěch hoteliéra Dvořáka? Myslíš, že by si Topolánkova vláda nezgustla na Paroubkovi nebo Sobotkovi, kdyby se dopustili pochybení? Myslíš, že by pravicová vláda "kryla lumpárny socanů"? Ty nejseš malej vůl! Snad nejseš až tak blbej, že věříš těm kravinám, které píšeš!!! Pokud jseš přesvědčen, že stát byl poškozen, podej trestní oznámení na Sobotku a kalouska, že poškodili státní kasu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa