Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Fejk byl zbytečný vyžírka, myslí si většina Čechů

Petr Fejk měl pečovat o České dráhy.
Petr Fejk měl pečovat o České dráhy.  (Autor: Blesk)
Autor: op, puk - 
26. června 2011
19:16

Měl zlepšovat obraz Českých drah v očích veřejnosti, a místo toho sám sebe naprosto zdiskreditoval. Poté, co Blesk zjistil, že Petr Fejk bral jako ombudsman ČD 270 tisíc měsíčně a na odchod si nechal dát 2,5 milionu, přestal být pro většinu Čechů důvěryhodný.

Průzkum společnosti Sanep to ukázal jasně: Dříve oblíbený ředitel pražské zoo získal v očích veřejnosti punc přeplácené pijavice. „Drtivá většina dotázaných považuje plat 270 tisíc korun, který Petr Fejk ve funkci ombudsmana kvality ČD pobíral, za nepřiměřený,“ uvedl Oldřich Zajíc ze společnosti Sanep. Stejně tak výrazná většina účastníků průzkumu označila za zbytečný post ombudsmana, který Fejk zastával.

Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka a premiér Petr Nečas (ODS) vyzvali bývalého ombudsmana  minulý týden k tomu, aby odchodné ve výši téměř 2,5 milionu, vyplývající z konkurenční doložky, vrátil. Podle průzkumu s nimi souhlasí 68,7 procenta lidí. „S penězi mohu naložit podle vlastního uvážení a není mojí povinností to jakkoliv zveřejňovat,“ reagoval však tehdy Fejk.

Co si lidé myslí o Fejkovi

* Bral nepřiměřený plat (89,8 % dotázaných)

* Jeho úřad byl zbytečný (74,5 %)

* Odstupné 2,5 milionu by měl vrátit (68,7 %)

* Už není důvěryhodný (61,3 %)

Zdroj: Sanep

dsmann ( 28. června 2011 13:33 )

To o co se tu rafete vám koučovat nehodlám poněvádž za můj názor na Fejka byste mě asi zežrali obam ale můžu potvrdit jakýhože ze sebe děláš pětistovko vola, když nadáváš alenamovi do husy Znám ho osobně. Ale asi nejseš první kdo si ho plete s anelam

alenam ( 28. června 2011 01:20 )

Krakonoši ty seš vážně debil. To nejseš schopnej pochopit,že nejsem ženská ani když ti to přímo napíšu? Čet sem všechny tvoje poslední zhovadilosti a reagoval jsem na ně až tady. Reagovat na každou zvlášť, to bych se upsal A co máš furt s těma nickama? To soudíš druhý podle sebe Nedokážeš pochopit ani tu nejjednodušší věc a jediný co dokážeš je blbě se navážet do druhejch a když zjitíš, že maj úspěch tak je vobšlehneš no fuj, končin s tebou kriple.

alenam ( 27. června 2011 23:49 )

Krakonoši, ty seš vážně narvrdlej uslintanej dement. I podprůměrný jelito by pochopilo, že e.44 neobhajuje Fejka, ale je jí jasný jak se musí jít víc pod povrch, místo plivání na předhozenou kost. Stejně jako pár dalším nickům do kterejch ses hloupě pustil pod předešlejma článkama. Ale co se tu vůbec rozčiluju s takovzm blbcem, co chlapovi nadává do husy

alenam ( 27. června 2011 21:28 )

Jak vidno, míra tvojí uslintaný demence překročila únosnou mez, krkonošská obludo

hugu ( 27. června 2011 21:20 )

"Jeho manželka by mu dala!" je omyl,já myslím,že by mu dlouho a dlouho nedala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa