Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sazka se potopila, Hušák tančí dál

Autor: Sandra Apostolidisová, mivrk - 
1. června 2011
05:00

Stále ještě formální šéf Sazky Aleš Hušák se zřejmě inspiroval slavným Titanicem. Tam také hráli muzikanti do poslední chvíle, než se majestátní loď potopila na dno oceánu. „Hrejme dále,“ bylo mottem pozvánky na úterní párty pro zaměstnance společnosti. Ta se odehrála na místě činu – v O2 areně, která se pro Sazku stala oním osudným ledovcem. Akci pro 600 lidí prý Hušák zaplatil ze svého.

Nejstarší česká loterijní společnost je sice od pondělí oficiálně v konkurzu, její zaměstnanci pod vedením Hušáka se ale v úterý do pozdních hodin vesele bavili. „Večírek platí generální ředitel ze svých osobních zdrojů. V této těžké chvíli je to výraz poděkování pro zaměstnance za vše, co pro firmu udělali a dělají,“ řekl tiskový mluvčí Sazky Jan Tuna. Hušák se v tom případě musel pořádně plácnout přes kapsu. I

když předem upozornil, že program bude oproti minulým rokům skromnější, vzápětí dodal, že jídla i pití bude dost. Přes veškerou nevraživost pozval na diskotéku i insolvenčního správce Josefa Cupku, který teď Sazku fakticky řídí, a přebral tak nad ní veškeré provomoce. Možná proto, že Cupka zatím nechal Hušáka ve funkci. Musí ovšem plnit jeho příkazy.

Jednu hrozbu odvrátil

Hušák se ale nevzdává, proti rozhodnutí soudu plánuje sérii odvolání. „Jsem přesvědčen, že jsme udělali vše pro to, aby Sazka byla zachráněna. A zachráněna bude, protože je nezničitelná, i když by si to mnozí velice přáli,“ uvedl v pozvánce.

Jeho donedávna nedotknutelné impérium mu sice pomalu prokluzuje mezi prsty, jednu hrozbu ale ještě ze své funkce stihnul odvrátit. Ministerstvo financí zastavilo se Sazkou správní řízení o zastavení provozování číselných loterií, protože má informace, že lednový jackpot 103 milionů byl už vyplacen.

doodledoctor ( 8. června 2011 16:40 )

kdo jejich rodiče špicloval u kostelů... nebo je teď dříve věřící Slovácko rájem podnikatelských estebáků. Odpouštět se má... ale až po lístosti a pokání za špatné skutky. U stb podnikatelů o ničem takovém nevím.

crakazasecrak ( 3. června 2011 15:00 )

a je nám PRDLAJS PLATNÝ.....

janejaneja ( 1. června 2011 15:49 )

cikrt :opravuji: Hušák přiznal plat 30 milionů !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co dodat ..

janejaneja ( 1. června 2011 15:46 )

obstaravatelé terminálů a vlastně jejich chlebodárce??? Za to jsme mu nestáli, ale když jsme ho živili, tak jsme byli dobří !!! Fúúj !!!! Viděla bych to tak na věznici Mírov.. Tam bude Hušákovi dobře !

handgood ( 1. června 2011 14:17 )

Vždy som si myslel, že Vlčnov je známý "Jazdou kráľov". Teraz vidím, že sa tam narodil aj oceľový kráľ , komunistický miliardár. Ĺudia naňho musia byť pyšní.... ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa